Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torra Nisko Antyczerwoni
serio proto Tactiek 532Dcwl
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 63.6
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Genish probeert naar een medespeler te passen. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz passt de bal met de wreef. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Oronoz kan de bal niet met de borst controleren. Whitley rent richting de bal. Bendkowski controleert de bal met de borst. Terráqueo onderschept slim de pass. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap. Griffon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz geeft een hoge lob. Grabiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Antyczerwoni 1:0

16e minuut.
Ostocki met een sublieme pass. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap. Griffon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Oronoz speelt de bal door. Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Oronoz rent richting de bal. Oronoz geeft een hoge lob. Łuczka kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Quallner trapt de bal weg van het doel. Yenilmeztürk kopt de bal weg. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczka schiet op doel. Griffon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okołowicz de bal. Okołowicz geeft een hoge lob. Grabiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Subocz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Antyczerwoni 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo met een sublieme pass. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz geeft een lange en hoge pass. Grabiec krijgt zijn hoofd ertegen. Subocz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Whitley geeft een lange en hoge pass. Genish met een sublieme pass. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz geeft de bal voor. Szewczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 55%, Antyczerwoni 45%.
FC Torra Nisko - Antyczerwoni 2:0

46e minuut.
Kluczewski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Butilă geeft een hoge lob. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski geeft een hoge lob. Grabiec rent richting de bal. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal in één keer door. Oronoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oronoz geeft de bal voor. Terráqueo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Antyczerwoni 2:1

67e minuut.
Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oronoz de bal. Oronoz probeert naar een medespeler te passen. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Proust begaat een overtreding. Okołowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acevedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Proust onderschept slim de pass. Proust geeft de bal voor. Genish kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz met een sublieme pass. Satwant onderschept slim de pass. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kluczewski passt de bal met de wreef. Łuczka rent richting de bal. Whitley begaat een overtreding. Łuczka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Łuczka kan niet meer verder spelen. Goździejewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 47%, Antyczerwoni 53%.
FC Torra Nisko - Antyczerwoni 2:1