Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: FC Biały Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26745
PAOK Solniki LKS Zatory
4MID v.1 Tactiek 532-Test
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Solecki is nu in balbezit. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiro rent richting de bal. Niemiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - LKS Zatory 1:0

14e minuut.
Ponikowski rent richting de bal. Crăciun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielas met een snel genomen vrije trap. Niemiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Ur bokst de bal weg.

20e minuut.
Čekan trapt de bal weg van het doel. Eseryiğit rent richting de bal. Eseryiğit geeft een lange en hoge pass. Szymczak heeft problemen om de bal te vangen. Szymczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Menezes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szymczak de bal. Szymczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK Solniki - LKS Zatory 1:1

23e minuut.
Łakomski passt de bal zonder na te denken. Bielas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majka. Bielas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bielas kan niet meer verder spelen. Puńko komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Niemiro geeft de bal voor. Perea kopt de bal weg. Chornet kan de bal niet met de borst controleren. Niemiro rent richting de bal. Niemiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro onderschept slim de pass. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - LKS Zatory 2:1

41e minuut.
Perea speelt de bal door. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz passt de bal in één keer door. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro draait met de bal, schiet en ... Ur bokst de bal weg.

43e minuut.
Kmiecik geeft de bal voor. Ponikowski is nu in balbezit. Crăciun rent richting de bal. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Ur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 44%, LKS Zatory 56%.
PAOK Solniki - LKS Zatory 2:1

49e minuut.
Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun speelt de bal door. Menezes is nu in balbezit. Menezes geeft een lange en hoge pass. Majka springt en kopt de bal. Čekan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Chornet geeft de bal voor. Niemiro probeert de bal aan de voet te houden. Eseryiğit kopt de bal weg. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Čekan probeert naar een medespeler te passen. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz begaat een overtreding. Maszkiewicz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Chornet speelt de bal door. Eseryiğit kan de bal niet met de borst controleren. Eseryiğit probeert naar een medespeler te passen. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ... Čekan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Puńko passt de bal in één keer door. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ponikowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Perea passt de bal zonder na te denken. Majka rent richting de bal. Majka passt de bal in één keer door. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Amnar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 54%, LKS Zatory 46%.
PAOK Solniki - LKS Zatory 2:1