Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Ludwiniak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33200
SKR-Mleczarnia Zezulin MKS 2009
do ataku1 Tactiek atak
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 64.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Rzepka speelt de bal door. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brătescu de bal. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
McKeever passt de bal in één keer door. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka geeft een hoge lob. Brătescu springt en kopt de bal. Czerwiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - MKS 2009 0:1

38e minuut.
Pişcot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is McKeever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKeever met een sublieme pass. Brătescu rent richting de bal. Brătescu schiet op doel. Czerwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 56%, MKS 2009 44%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - MKS 2009 0:1

46e minuut.
Odzimkowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pişcot met een sublieme pass. McKeever is nu in balbezit. McKeever geeft een hoge lob. Brătescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Czerwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - MKS 2009 0:2

52e minuut.
Pişcot rent richting de bal. Pişcot passt de bal zonder na te denken. Gür is nu in balbezit. Vandenhout onderschept slim de pass. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Doeltrap. Michoń komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Chinţoiu met een sublieme pass. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot passt de bal met de wreef. Vandenhout is nu in balbezit. Vandenhout schiet op doel. Czerwiński bokst de bal weg. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - MKS 2009 0:3

59e minuut.
Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski probeert naar een medespeler te passen. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Vandenhout krijgt zijn hoofd ertegen. Czerwiński bokst de bal weg.

61e minuut.
Rzepka met een sublieme pass. Pişcot rent richting de bal. Pişcot geeft de bal voor. Vandenhout springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - MKS 2009 0:4

62e minuut.
Creţu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Michoń de bal. Pişcot rent richting de bal. Pişcot passt de bal met de wreef. Brătescu rent richting de bal. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelasko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vandenhout kopt de bal weg. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speckmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Speckmann krijgt een gele kaart.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nhật Dũng komt het veld opgelopen. Feldhofer komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Żelasko is nu in balbezit. Żelasko passt de bal in één keer door. Pişcot rent richting de bal. Pişcot geeft een hoge lob. Brătescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Michoń passt de bal in één keer door. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Zapata geeft de bal voor. Creţu krijgt zijn hoofd ertegen. Orzeł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kresa komt het veld opgelopen. Muratlı komt het veld opgelopen. Kwiatek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
McKeever met een sublieme pass. Kresa is nu in balbezit. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot geeft een hoge lob. Muratlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - MKS 2009 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 64%, MKS 2009 36%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - MKS 2009 0:5