Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Słowaka Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17780
Vistula Gdańsk Hutnik 1950 Kraków
jak 2 Tactiek heja banana:)
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Preste rent richting de bal. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer geeft een hoge lob. Aretopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Brylski verovert de bal door een tackle van achteren. Brylski met een sublieme pass. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos draait met de bal, schiet en ... Carril probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:1

11e minuut.
Bowyer geeft een lange en hoge pass. Aretopoulos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Siekierecki ... Strafschop! Siekierecki krijgt een gele kaart. Aretopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasek neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:2

12e minuut.
Lasek passt de bal zonder na te denken. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:3

14e minuut.
Cornali verovert de bal door een tackle van achteren. Cornali met een sublieme pass. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Cyba geeft de bal voor. Lasek maakt een snoekduik en kopt de bal. Carril kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cornali passt de bal zonder na te denken. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Carril bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:4

30e minuut.
Cornali speelt de bal door. Bowyer geeft de bal voor. Lasek kopt de bal weg. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 60%, Hutnik 1950 Kraków 40%.
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:5

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornali met een snelle inworp. Bowyer geeft een hoge lob. Aretopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Carril maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:6

62e minuut.
Avalos is nu in balbezit. Avalos geeft een hoge lob. Schmalz controleert de bal met de borst. Piredda rent richting de bal. Piredda haalt uit met een fantastische trap. Dmochowski bokst de bal weg.

65e minuut.
Kaspersen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agăfiţei komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Brylski passt de bal zonder na te denken. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Carril verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aretopoulos is nu in balbezit. Aretopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Pawlaczyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cornali heeft problemen om de bal te vangen. Preste probeert naar een medespeler te passen. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer geeft de bal voor. Aretopoulos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Siekierecki is nu in balbezit. Cornali is nu in balbezit. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lizarazo rent richting de bal. Lizarazo speelt de bal door. Preste rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piredda stond buitenspel. Swan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 53%, Hutnik 1950 Kraków 47%.
Vistula Gdańsk - Hutnik 1950 Kraków 0:6