Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1912 Leszno Pionier Szczecin
tak Tactiek Torb V7.2
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skowroński krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Linnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnas passt de bal met de wreef. Isierte rent richting de bal. Isierte geeft een lange en hoge pass. Marszał maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chruszcz met een sublieme pass. Flaszka onderschept slim de pass. Hedrén probeert de bal met de borst te controleren. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Pionier Szczecin 0:1

14e minuut.
Kusideł passt de bal met de wreef. de Frontin is nu in balbezit. de Frontin passt de bal zonder na te denken. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana geeft de bal voor. Isierte met een sublieme pass. Klungelig pakt Chacana de bal. Chacana schiet op doel. Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Doeltrap. Tekiela met een harde bal richting middenveld. Isierte geeft de bal voor. Chacana is nu in balbezit. Chacana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia 1912 Leszno - Pionier Szczecin 1:1

32e minuut.
de Frontin geeft een lange en hoge pass. Hedrén is nu in balbezit. Isierte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hedrén wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Łuczko wilt de vrije trap nemen. Paal!

39e minuut.
Skowroński is nu in balbezit. Łuczko onderschept slim de pass. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hedrén is nu in balbezit. Hedrén passt de bal in één keer door. Sagur is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Aleksandrowicz is nu in balbezit. Aleksandrowicz geeft de bal voor. Daar is Zagaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Neag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Isierte is nu in balbezit. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Damen met een sublieme pass. Chacana is nu in balbezit. Chacana schiet op doel. Tekiela bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 42%, Pionier Szczecin 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia 1912 Leszno - Pionier Szczecin 1:1

46e minuut.
Chacana rent richting de bal. Aleksandrowicz begaat een overtreding. Chacana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chacana maakt een snoekduik en kopt de bal. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Zagaja met een sublieme pass. Isierte is nu in balbezit. Isierte passt de bal met de wreef. Bunikowski geeft een hoge lob. Marszał kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Narodowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Damen de bal. Damen passt de bal in één keer door. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał draait met de bal, schiet en ... Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko passt de bal in één keer door. Hedrén rent richting de bal. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. Neag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagaja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski geeft de bal voor. Chacana springt en kopt de bal. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Damen passt de bal zonder na te denken. Daar is Marszał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusideł is nu in balbezit. Marszał onderschept slim de pass. Marszał geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bunikowski geeft de bal voor. Kusideł kopt de bal weg. Sanjana probeert de bal aan de voet te houden. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana schiet op doel. Tekiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 38%, Pionier Szczecin 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia 1912 Leszno - Pionier Szczecin 1:1