Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: FC Hajs Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 30769
FC Hajs Devils Korea
dcyc Tactiek DevilsDD
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 60
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Inworp. Haraburda met een snelle inworp. Karatepe is nu in balbezit. Karatepe geeft de bal voor. Szmigiel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Devils Korea 0:1

4e minuut.
Kamenský passt de bal zonder na te denken. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera passt de bal in één keer door. Hristojević rent richting de bal. Hristojević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Yanan geeft een lange en hoge pass. Kutryb is nu in balbezit. Kutryb geeft een hoge lob. Čađenović rent richting de bal. Čađenović haalt uit met een fantastische trap. Šurkus bokst de bal weg.

14e minuut.
Gzowski met een snelle inworp. Gwadera rent richting de bal. Gwadera passt de bal met de wreef. Čađenović is nu in balbezit. Čađenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hajs - Devils Korea 1:1

19e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Hristojević is nu in balbezit. Gwadera met een sublieme pass. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel. Šurkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović draait met de bal, schiet en ... Šurkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Devils Korea 2:1

29e minuut.
Szmigiel met een sublieme pass. Karatepe speelt de bal door. Piechniczek is nu in balbezit. Piechniczek geeft een hoge lob. Felix springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Gwadera geeft een lange en hoge pass. Kamenský kopt de bal weg. Gwadera geeft de bal voor. Čađenović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kamenský met een sublieme pass. Čađenović is nu in balbezit. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović rent richting de bal. Čađenović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Devils Korea 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hajs 43%, Devils Korea 57%.
FC Hajs - Devils Korea 3:1

46e minuut.
Pichokov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Čađenović kopt de bal weg. Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenský geeft de bal voor. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Šurkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čađenović is nu in balbezit. Čađenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Devils Korea 4:1

54e minuut.
Rodighiéro is nu in balbezit. Gwadera met een sublieme pass. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović verovert de bal door een tackle van achteren. Čađenović draait met de bal, schiet en ... Šurkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamenský zal de hoekschop nemen. Hristojević maakt een snoekduik en kopt de bal. Šurkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Devils Korea 5:1

65e minuut.
Felix controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dojaś komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Gwadera speelt de bal door. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević schiet op doel. Šurkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Devils Korea 6:1

84e minuut.
Hristojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karatepe geeft een lange en hoge pass. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix schiet op doel. Alich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hajs 45%, Devils Korea 55%.
FC Hajs - Devils Korea 6:1