Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zatory FC Torra Nisko
532-Test Tactiek serio proto
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 60.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner is nu in balbezit. Majka onderschept slim de pass. Majka schiet op doel. Griffon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - FC Torra Nisko 1:0

14e minuut.
Perea onderschept slim de pass. Perea met een sublieme pass. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes geeft de bal voor. Szymczak springt en kopt de bal. Griffon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Menezes passt de bal zonder na te denken. Bendkowski onderschept slim de pass. Daar is Szymczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. Griffon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Solecki rent richting de bal. Solecki probeert naar een medespeler te passen. Eseryiğit met een sublieme pass. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka haalt uit met een fantastische trap. Griffon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Griffon rent richting de bal. Bendkowski geeft een hoge lob. Okołowicz controleert de bal met de borst. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szymczak springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. Crăciun probeert de bal aan de voet te houden. Stemplewski geeft de bal voor. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Eseryiğit passt de bal in één keer door. Majka rent richting de bal. Majka passt de bal zonder na te denken. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Genish met een sublieme pass. Okołowicz heeft problemen om de bal te vangen. Okołowicz passt de bal met de wreef. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Whitley onderschept slim de pass. Genish bereikt de bal nog maar net als eerste. Genish passt de bal met de wreef. Szewczak rent richting de bal. Szewczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Okołowicz passt de bal met de wreef. Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal in één keer door. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak draait met de bal, schiet en ... Ur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Chornet geeft een hoge lob. Inworp. Genish met een snelle inworp. Stemplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szewczak probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zatory - FC Torra Nisko 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 47%, FC Torra Nisko 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Zatory - FC Torra Nisko 1:1

48e minuut.
Menezes passt de bal met de wreef. Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit passt de bal met de wreef. Szymczak rent richting de bal. Szymczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Perea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Menezes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menezes passt de bal met de wreef. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Szymczak probeert de bal aan de voet te houden. Menezes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genish. Genish krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crăciun met een snelle inworp. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Okołowicz passt de bal met de wreef. Genish is nu in balbezit. Genish passt de bal met de wreef. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec schiet op doel. Ur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - FC Torra Nisko 1:2

81e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Genish bereikt de bal nog maar net als eerste. Genish geeft een hoge lob. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Ur bokst de bal weg.

82e minuut.
Genish kopt de bal weg. Stemplewski speelt de bal door. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 58%, FC Torra Nisko 42%.
LKS Zatory - FC Torra Nisko 1:2