Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antyczerwoni PAOK Solniki
532Dcwl Tactiek 4MID v.1
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Puńko met de inworp. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski passt de bal met de wreef. Niemiro heeft problemen om de bal te vangen. Niemiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antyczerwoni - PAOK Solniki 0:1

21e minuut.
Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Oronoz rent richting de bal. Oronoz passt de bal met de wreef. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bloise met een sublieme pass. Ostocki geeft de bal voor. Goździejewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Yenilmeztürk speelt de bal door. Oronoz is nu in balbezit. Oronoz passt de bal zonder na te denken. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Łakomski passt de bal met de wreef. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek rent richting de bal. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Bonin bokst de bal weg. Butilă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antyczerwoni - PAOK Solniki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antyczerwoni 56%, PAOK Solniki 44%.
Antyczerwoni - PAOK Solniki 0:2

46e minuut.
Kluczewski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Oronoz rent richting de bal. Mrowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrowiec krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kluczewski kopt de bal weg. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponikowski komt bij de bal en schiet. Bonin bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Mihăileanu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihăileanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maszkiewicz speelt de bal door. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu geeft een hoge lob. Bonin bokst de bal weg.

76e minuut.
Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Niemiro is nu in balbezit. Niemiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antyczerwoni - PAOK Solniki 0:3

84e minuut.
Kluczewski met een sublieme pass. Bloise bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goździejewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antyczerwoni 45%, PAOK Solniki 55%.
Antyczerwoni - PAOK Solniki 0:3