Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Suche Stawy
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 37640
Hutnik 1950 Kraków SKR-Mleczarnia Zezulin
heja banana:) Tactiek do ataku1
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 63.3
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Creţu passt de bal met de wreef. Michoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Michoń passt de bal in één keer door. Creţu is nu in balbezit. Creţu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Šehović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šehović passt de bal met de wreef. Creţu is nu in balbezit. Creţu draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Rhode heeft problemen om de bal te vangen. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer geeft een hoge lob. Aretopoulos springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Czerwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - SKR-Mleczarnia Zezulin 1:0

14e minuut.
Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro geeft de bal voor. Šehović kopt de bal weg. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bridji geeft de bal voor. Rhode rent richting de bal. Met opzet legt Drąg zijn tegenspeler op de grond. Drąg krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cornali passt de bal met de wreef. Bowyer geeft de bal voor. Reiss probeert naar een medespeler te passen. Cornali geeft een hoge lob. Lasek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 46%, SKR-Mleczarnia Zezulin 54%.
Hutnik 1950 Kraków - SKR-Mleczarnia Zezulin 1:0

46e minuut.
Słaboń komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bishop speelt de bal door. Drąg rent richting de bal. Drąg passt de bal zonder na te denken. Daar is Creţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creţu schiet op doel. Dmochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michoń geeft een hoge lob. Šehović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dmochowski trapt de bal weg van het doel. Bowyer kopt de bal weg. Cornali met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei geeft een hoge lob. Reiss probeert de bal aan de voet te houden. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odzimkowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aretopoulos stond buitenspel. Nhật Dũng komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Słaboń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacyna komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Michoń probeert naar een medespeler te passen. Drąg is nu in balbezit. Drąg passt de bal met de wreef. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Creţu verovert de bal door een tackle van achteren. Baños Cardín rent richting de bal. Creţu onderschept slim de pass. Creţu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata met een sublieme pass. Bowyer rent richting de bal. Bowyer passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bridji geeft de bal voor. Lasek kopt de bal weg. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos draait met de bal, schiet en ... Czerwiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 52%, SKR-Mleczarnia Zezulin 48%.
Hutnik 1950 Kraków - SKR-Mleczarnia Zezulin 1:0