Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin FC Hajs
Torb V7.2 Tactiek dcyc
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
10 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Písek probeert naar een medespeler te passen. Ziomkowski is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Alich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FC Hajs 1:0

4e minuut.
Gwadera rent richting de bal. Gwadera passt de bal zonder na te denken. Kamenský rent richting de bal. Kamenský geeft de bal voor. Čađenović krijgt zijn hoofd ertegen. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bonfim is nu in balbezit. Bonfim passt de bal met de wreef. Ziomkowski geeft een hoge lob. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert geeft een hoge lob. Čađenović kopt de bal weg. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević haalt uit met een fantastische trap. Tekiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristojević raakt geblesseerd tijdens het duel. Gwadera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čađenović springt en kopt de bal. Tekiela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pionier Szczecin - FC Hajs 1:1

23e minuut.
Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Kamenský kopt de bal weg. Písek controleert de bal met de borst. Čađenović is nu in balbezit. Čađenović haalt uit met een fantastische trap. Tekiela bokst de bal weg.

24e minuut.
Písek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera probeert naar een medespeler te passen. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević draait met de bal, schiet en ... Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Zygert de bal. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert onderschept slim de pass. Zygert geeft een lange en hoge pass. Čađenović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kamenský passt de bal zonder na te denken. Písek is nu in balbezit. Písek passt de bal met de wreef. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Alich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Čađenović is nu in balbezit. Čađenović met een sublieme pass. Kusideł rent richting de bal. Hristojević onderschept slim de pass. Hristojević haalt uit met een fantastische trap. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
de Frontin bereikt de bal nog maar net als eerste. de Frontin speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yanan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zygert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chruszcz geeft een lange en hoge pass. Oliva krijgt zijn hoofd ertegen. Alich bokst de bal weg.

43e minuut.
Ziomkowski geeft een lange en hoge pass. Hristojević kopt de bal weg. Narodowski controleert de bal met de borst. Čađenović is nu in balbezit. Čađenović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dárday kopt de bal weg. Gwadera speelt de bal door. Kamenský met een sublieme pass. Čađenović is nu in balbezit. Čađenović draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 70%, FC Hajs 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pionier Szczecin - FC Hajs 1:1

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tekiela trapt de bal weg. Gzowski kopt de bal weg. Sanjana is nu in balbezit. Hristojević verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Hristojević rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FC Hajs 1:2

49e minuut.
Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko geeft een hoge lob. Ziomkowski controleert de bal met de borst. Hedrén rent richting de bal. Hedrén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Łuczko probeert naar een medespeler te passen. Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł geeft een hoge lob. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević haalt uit met een fantastische trap. Tekiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski geeft een hoge lob. Daar is Dárday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čađenović rent richting de bal. Čađenović draait met de bal, schiet en ... Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Bonfim met een sublieme pass. Gwadera met een sublieme pass. Kusideł is nu in balbezit. Hristojević rent richting de bal. Hristojević draait met de bal, schiet en ... Tekiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Dojaś komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Písek probeert naar een medespeler te passen. Dojaś onderschept slim de pass. de Frontin bereikt de bal nog maar net als eerste. de Frontin geeft een hoge lob. Hedrén maakt een snoekduik en kopt de bal. Alich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gwadera passt de bal met de wreef. Kamenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenský geeft een lange en hoge pass. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Dárday raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ormancı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Łuczko rent richting de bal. Łuczko geeft de bal voor. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Alich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pionier Szczecin - FC Hajs 2:2

82e minuut.
Klungelig pakt Ziomkowski de bal. Ziomkowski probeert naar een medespeler te passen. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén onderschept slim de pass. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. Alich bokst de bal weg.

86e minuut.
Gwadera geeft een hoge lob. Čađenović heeft problemen om de bal te vangen. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović rent richting de bal. Čađenović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 61%, FC Hajs 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pionier Szczecin - FC Hajs 2:2