Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: MKS 2009 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 37639
MKS 2009 Antyczerwoni
atak Tactiek 532McwLM
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 63.9
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dest trapt de bal weg van het doel. Oronoz kopt de bal weg. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terráqueo rent richting de bal. Terráqueo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Antyczerwoni 0:1

10e minuut.
Brătescu kopt de bal weg. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandenhout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rzepka wilt de vrije trap nemen. Paal! Bonin bokst de bal weg.

13e minuut.
Ostocki speelt de bal door. Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Opioła ... Strafschop! Opioła krijgt een gele kaart. Goździejewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Terráqueo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Antyczerwoni 0:2

18e minuut.
Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski is nu in balbezit. Frągnowski begaat een overtreding. Goździejewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ostocki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Brătescu passt de bal met de wreef. Vandenhout rent richting de bal. Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout onderschept slim de pass. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Rzepka speelt de bal door. Brătescu rent richting de bal. Brătescu geeft de bal voor. Satwant kan de bal niet met de borst controleren. Vandenhout rent richting de bal. Paal!

36e minuut.
Yenilmeztürk speelt de bal door. Klungelig pakt Terráqueo de bal. Chinţoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Chinţoiu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Goździejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goździejewski passt de bal in één keer door. Oronoz rent richting de bal. Oronoz geeft een lange en hoge pass. Terráqueo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
McKeever passt de bal met de wreef. Rzepka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brătescu de bal. Brătescu schiet op doel. Bonin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pişcot kopt de bal weg. McKeever bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeever passt de bal in één keer door. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. Bonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 48%, Antyczerwoni 52%.
MKS 2009 - Antyczerwoni 0:2

48e minuut.
Satwant onderschept slim de pass. Satwant speelt de bal door. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk geeft een lange en hoge pass. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal in één keer door. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenhout draait met de bal, schiet en ... Bonin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Antyczerwoni 1:2

56e minuut.
Terráqueo kopt de bal weg. Oronoz is nu in balbezit. Oronoz passt de bal met de wreef. Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelasko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldhofer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pişcot met een sublieme pass. McKeever bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeever passt de bal zonder na te denken. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu schiet op doel. Bonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Vandenhout is nu in balbezit. McKeever rent richting de bal. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. Bonin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS 2009 - Antyczerwoni 2:2

80e minuut.
Butilă is nu in balbezit. Butilă geeft een lange en hoge pass. Feldhofer geeft een lange en hoge pass. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ... Bonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Satwant geeft de bal voor. Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frągnowski met een sublieme pass. Vandenhout is nu in balbezit. Vandenhout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Kwiatek komt het veld opgelopen. Muratlı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 36%, Antyczerwoni 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS 2009 - Antyczerwoni 2:2