Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Suche Stawy
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51432
Hutnik 1950 Kraków LKS Zatory
heja banana:) Tactiek 532-Test
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 65.6
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Baños Cardín speelt de bal door. Menezes rent richting de bal. Menezes passt de bal met de wreef. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun passt de bal in één keer door. Szymczak rent richting de bal. Szymczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - LKS Zatory 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Bowyer de bal. Bowyer passt de bal met de wreef. Rhode geeft een lange en hoge pass. Aretopoulos rent richting de bal. Aretopoulos draait met de bal, schiet en ... Ur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chornet onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rhode speelt de bal door. Klungelig pakt Cyba de bal. Cyba probeert naar een medespeler te passen. Aretopoulos is nu in balbezit. Aretopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Szymczak schiet op doel. Falkowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Menezes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Cornali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornali speelt de bal door. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer geeft de bal voor. Lasek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ur bokst de bal weg.

25e minuut.
Bowyer rent richting de bal. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Rhode speelt de bal door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hutnik 1950 Kraków - LKS Zatory 1:1

28e minuut.
Majka geeft de bal voor. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak onderschept slim de pass. Cyba is nu in balbezit. Menezes geeft een hoge lob. Dmochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer geeft de bal voor. Aretopoulos springt en kopt de bal. Ur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Inworp. Menezes met de inworp. Eseryiğit rent richting de bal. Eseryiğit geeft een hoge lob. Szymczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Dmochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 51%, LKS Zatory 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hutnik 1950 Kraków - LKS Zatory 1:1

57e minuut.
Bowyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornali rent richting de bal. Cornali geeft de bal voor. Aretopoulos springt en kopt de bal. Paal!

61e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal met de wreef. Daar is Schmalz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lasek de bal. Tabata rent richting de bal. Lasek onderschept slim de pass. Lasek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Crăciun passt de bal zonder na te denken. Szymczak is nu in balbezit. Baños Cardín begaat een overtreding. Baños Cardín krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Chornet probeert naar een medespeler te passen. Menezes rent richting de bal. Menezes passt de bal in één keer door. Szymczak rent richting de bal. Szymczak draait met de bal, schiet en ... Dmochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Menezes met de inworp. Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit geeft de bal voor. Dmochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun passt de bal in één keer door. Majka is nu in balbezit. Majka draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 52%, LKS Zatory 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hutnik 1950 Kraków - LKS Zatory 1:1