Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: FC Hajs Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 21486
FC Hajs Vistula Gdańsk
dcyc Tactiek jak 2
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
61.5 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Siekierecki geeft een lange en hoge pass. Visentini rent richting de bal. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenský geeft de bal voor. Hristojević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jagodics rent richting de bal. Bonfim speelt de bal door. Kamenský rent richting de bal. Kamenský geeft een hoge lob. Čađenović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Vistula Gdańsk 1:0

12e minuut.
Gzowski geeft een lange en hoge pass. Čađenović heeft problemen om de bal te vangen. Piesio is nu in balbezit. Čađenović verovert de bal door een tackle van achteren. Čađenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Vistula Gdańsk 2:0

18e minuut.
Čađenović is nu in balbezit. Čađenović geeft de bal voor. Klungelig pakt Thái Trung de bal. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Swan passt de bal zonder na te denken. Estrada is nu in balbezit. Bonfim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonfim krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Visentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Visentini passt de bal met de wreef. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alich bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bonfim passt de bal met de wreef. Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert met een sublieme pass. Yanan geeft de bal voor. Hristojević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Thái Trung onderschept slim de pass. Thái Trung geeft een hoge lob. Piredda rent richting de bal. Piredda schiet op doel. Alich probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gwadera met een sublieme pass. Hristojević rent richting de bal. Hristojević passt de bal met de wreef. Daar is Čađenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čađenović schiet op doel. Carril verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Piredda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sobczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hristojević kopt de bal weg. Daar is Čađenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čađenović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hajs 41%, Vistula Gdańsk 59%.
FC Hajs - Vistula Gdańsk 2:0

52e minuut.
Siekierecki geeft een hoge lob. Inworp. Gzowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Piredda rent richting de bal. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics maakt een afschuwelijke overtreding. Jagodics is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ziomkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawlaczyk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gwadera geeft een hoge lob. Čađenović kan de bal niet met de borst controleren. Siekierecki speelt de bal door. Čađenović rent richting de bal. Čađenović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Dojaś komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Čađenović kopt de bal weg. Gzowski rent richting de bal. Gzowski passt de bal in één keer door. Čađenović is nu in balbezit. Čađenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Lizarazo onderschept slim de pass. Lizarazo geeft een lange en hoge pass. Piredda rent richting de bal. Piredda haalt uit met een fantastische trap. Alich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dojaś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visentini met een snelle inworp. Klungelig pakt Lizarazo de bal. Lizarazo geeft de bal voor. Alich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Gwadera rent richting de bal. Gwadera passt de bal in één keer door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski geeft een hoge lob. Čađenović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hajs 38%, Vistula Gdańsk 62%.
FC Hajs - Vistula Gdańsk 2:0