Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torra Nisko Devils Korea
serio proto Tactiek DevilsDD
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Quallner heeft problemen om de bal te vangen. Genish bereikt de bal nog maar net als eerste. Genish passt de bal zonder na te denken. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Devils Korea 1:0

5e minuut.
Karatepe rent richting de bal. Karatepe passt de bal met de wreef. Campinas is nu in balbezit. Campinas draait met de bal, schiet en ... Griffon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Beštar kopt de bal weg. Klungelig pakt Stemplewski de bal. Rodighiéro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodighiéro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Whitley passt de bal zonder na te denken. Beštar rent richting de bal. Beštar passt de bal in één keer door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Karatepe rent richting de bal. Genish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karatepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karatepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Konowalczyk geeft de bal voor. Genish kopt de bal weg. Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genish. Campinas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karatepe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Felix is nu in balbezit. Felix schiet op doel. Griffon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Whitley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piechniczek met een snelle inworp. Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torra Nisko - Devils Korea 1:1

27e minuut.
Quallner geeft een lange en hoge pass. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz passt de bal in één keer door. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Genish kopt de bal weg. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz passt de bal met de wreef. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ... Herren bokst de bal weg.

29e minuut.
Ohashi geeft een hoge lob. Stemplewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Piankowski de bal. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak draait met de bal, schiet en ... Herren bokst de bal weg.

36e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski rent richting de bal. Stemplewski probeert naar een medespeler te passen. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz geeft een hoge lob. Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grabiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Herren bokst de bal weg.

37e minuut.
Beštar geeft een hoge lob. Karatepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutryb speelt de bal door. Campinas is nu in balbezit. Campinas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Genish speelt de bal door. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz passt de bal in één keer door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Devils Korea 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 53%, Devils Korea 47%.
FC Torra Nisko - Devils Korea 2:1

49e minuut.
Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe passt de bal zonder na te denken. Felix rent richting de bal. Felix haalt uit met een fantastische trap. Griffon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torra Nisko - Devils Korea 2:2

50e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Campinas is nu in balbezit. Campinas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Devils Korea 2:3

58e minuut.
Inworp. Szmigiel komt het veld opgelopen. Dytko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Quallner rent richting de bal. Quallner geeft een hoge lob. Campinas probeert de bal aan de voet te houden. Okołowicz geeft de bal voor. Grabiec kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Karatepe is nu in balbezit. Karatepe passt de bal zonder na te denken. Haraburda met een sublieme pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szmigiel is nu in balbezit. Bendkowski is nu in balbezit. Szmigiel onderschept slim de pass. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Devils Korea 2:4

72e minuut.
Karatepe geeft een hoge lob. Quallner is nu in balbezit. Campinas onderschept slim de pass. Campinas schiet op doel. Griffon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Devils Korea 2:5

82e minuut.
Bendkowski onderschept slim de pass. Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz geeft een lange en hoge pass. Szewczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Herren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Devils Korea 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 54%, Devils Korea 46%.
FC Torra Nisko - Devils Korea 3:5