Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Suche Stawy
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 29859
Hutnik 1950 Kraków Devils Korea
heja banana:) Tactiek DevilsDD
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 62
outstanding Schieten excellent
formidable Passen solid
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Konowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Konowalczyk geeft de bal voor. Felix is nu in balbezit. Rodighiéro rent richting de bal. Rodighiéro schiet op doel. Dmochowski bokst de bal weg.

4e minuut.
Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohashi passt de bal met de wreef. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz passt de bal in één keer door. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Haraburda geeft de bal voor. Daar is Kaspersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felix rent richting de bal. Felix haalt uit met een fantastische trap. Dmochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 0:1

9e minuut.
Bridji neemt vlug de vrije trap. Bowyer rent richting de bal. Bowyer speelt de bal door. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Herren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:1

11e minuut.
Rhode passt de bal in één keer door. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Herren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piechniczek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Felix maakt een snoekduik en kopt de bal. Dmochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campinas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:2

22e minuut.
Haraburda is nu in balbezit. Haraburda geeft een hoge lob. Felix kopt de bal weg. Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rhode speelt de bal door. Daar is Bowyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowyer met een sublieme pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Herren bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agăfiţei met een snelle inworp. Klungelig pakt Schmalz de bal. Schmalz geeft de bal voor. Cornali krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek geeft een lange en hoge pass. Piankowski kan de bal niet met de borst controleren. Cornali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornali schiet op doel. Herren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Piechniczek kopt de bal weg. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rhode speelt de bal door. Bowyer rent richting de bal. Bowyer passt de bal met de wreef. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 41%, Devils Korea 59%.
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 1:2

46e minuut.
Cornali kopt de bal weg. Lasek is nu in balbezit. Konowalczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Konowalczyk krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Rhode met een sublieme pass. Bowyer rent richting de bal. Bowyer geeft een hoge lob. Cornali maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 2:2

53e minuut.
Rodighiéro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haraburda de bal. Haraburda speelt de bal door. Campinas rent richting de bal. Campinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Rodighiéro rent richting de bal. Schmalz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodighiéro raakt geblesseerd tijdens het duel. Szmigiel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bowyer passt de bal met de wreef. Rhode met een sublieme pass. Agăfiţei geeft de bal voor. Cornali rent richting de bal. Cornali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 3:2

76e minuut.
Kaspersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kaspersen geeft een lange en hoge pass. Konowalczyk is nu in balbezit. Lasek onderschept slim de pass. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Herren bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bowyer neemt de hoekschop. Lasek springt en kopt de bal. Herren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cornali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 4:2

79e minuut.
Bridji geeft een lange en hoge pass. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 5:2

81e minuut.
Rhode passt de bal in één keer door. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer passt de bal met de wreef. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Herren bokst de bal weg.

90e minuut.
Piankowski controleert de bal met de borst. Cornali is nu in balbezit. Piankowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piankowski krijgt een gele kaart. Cornali raakt geblesseerd tijdens het duel. Cornali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lasek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 42%, Devils Korea 58%.
Hutnik 1950 Kraków - Devils Korea 6:2