Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Ludwiniak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33200
SKR-Mleczarnia Zezulin LKS Zatory
do ataku1 Tactiek 532-Test
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 64.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Crăciun passt de bal in één keer door. Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit met een sublieme pass. Snouck is nu in balbezit. Snouck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ur probeert naar een medespeler te passen. Drąg kopt de bal weg. Solecki controleert de bal met de borst. Šehović is nu in balbezit. Šehović draait met de bal, schiet en ... Ur bokst de bal weg. Odzimkowski is nu in balbezit. Odzimkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Speckmann passt de bal met de wreef. Drąg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sztramko. Sztramko krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit passt de bal in één keer door. Czartoryski onderschept slim de pass. Snouck is nu in balbezit. Snouck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Czerwiński probeert naar een medespeler te passen. Eseryiğit speelt de bal door. Menezes met een sublieme pass. Snouck rent richting de bal. Snouck schiet op doel. Czerwiński bokst de bal weg.

22e minuut.
Czerwiński probeert naar een medespeler te passen. Eseryiğit kopt de bal weg. Klungelig pakt Snouck de bal. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bishop is nu in balbezit. Bishop passt de bal zonder na te denken. Šehović rent richting de bal. Šehović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - LKS Zatory 1:0

35e minuut.
Chavarro geeft een hoge lob. Sztramko rent richting de bal. Sztramko geeft een hoge lob. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. Czerwiński bokst de bal weg.

37e minuut.
Šehović passt de bal in één keer door. Bishop rent richting de bal. Bishop passt de bal zonder na te denken. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bishop passt de bal in één keer door. Drąg rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drąg neemt de hoekschop. Šehović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 49%, LKS Zatory 51%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - LKS Zatory 1:0

46e minuut.
Creţu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Menezes met een sublieme pass. Szymczak rent richting de bal. Szymczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKR-Mleczarnia Zezulin - LKS Zatory 1:1

57e minuut.
Perea passt de bal met de wreef. Bishop is nu in balbezit. Bishop geeft de bal voor. Šehović krijgt zijn hoofd ertegen. Ur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Solecki met een sublieme pass. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes speelt de bal door. Szymczak rent richting de bal. Szymczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murarczyk komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Czartoryski probeert naar een medespeler te passen. Zapata is nu in balbezit. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Creţu is nu in balbezit. Creţu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tabata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šehović rent richting de bal. Šehović passt de bal zonder na te denken. Creţu rent richting de bal. Creţu draait met de bal, schiet en ... Ur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 50%, LKS Zatory 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKR-Mleczarnia Zezulin - LKS Zatory 1:1