Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Słowaka Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17492
Vistula Gdańsk Antyczerwoni
jak 2 Tactiek 532McwLM
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Oronoz kan de bal niet met de borst controleren. Oronoz geeft een hoge lob. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo schiet op doel. Carril maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 0:1

8e minuut.
Daar is Niziołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziołek met een sublieme pass. Ostocki speelt de bal door. Terráqueo rent richting de bal. Terráqueo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Oronoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oronoz geeft een hoge lob. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap. Carril probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 0:2

18e minuut.
Butilă geeft een lange en hoge pass. Łuczka rent richting de bal. Met opzet legt Pawlaczyk zijn tegenspeler op de grond. Pawlaczyk krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lizarazo kopt de bal weg. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sępek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawlaczyk komt bij de bal en schiet. Bonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Becerine rent richting de bal. Becerine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 1:2

34e minuut.
Pawlaczyk passt de bal in één keer door. Łuczka is nu in balbezit. Łuczka passt de bal zonder na te denken. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Oronoz rent richting de bal. Kamkhadze onderschept slim de pass. Terráqueo rent richting de bal. Terráqueo geeft een hoge lob. Piesio probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk passt de bal in één keer door. Ostocki probeert naar een medespeler te passen. Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Swan probeert naar een medespeler te passen. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics passt de bal in één keer door. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk geeft de bal voor. Bonin bokst de bal weg. Butilă probeert de bal met de borst te controleren. Becerine is nu in balbezit. Becerine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 64%, Antyczerwoni 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 2:2

52e minuut.
Ostocki passt de bal in één keer door. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Terráqueo rent richting de bal. Terráqueo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 2:3

64e minuut.
Becerine speelt de bal door. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk met een sublieme pass. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine schiet op doel. Bonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Yenilmeztürk met een sublieme pass. Terráqueo is nu in balbezit. Kamkhadze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kamkhadze krijgt een gele kaart. Terráqueo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łuczka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Carril bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Oronoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oronoz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piesio de bal. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... Carril verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thái Trung heeft problemen om de bal te vangen. Łuczka is nu in balbezit. Łuczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 2:4

80e minuut.
Oronoz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Avalos de bal. Łuczka is nu in balbezit. Łuczka haalt uit met een fantastische trap. Carril probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 61%, Antyczerwoni 39%.
Vistula Gdańsk - Antyczerwoni 2:5