Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1912 Leszno PAOK Solniki
tak Tactiek 4MID v.1
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski met een sublieme pass. Bloise rent richting de bal. Chacana onderschept slim de pass. Chacana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Łakomski probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka rent richting de bal. Zagaja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zagaja krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Niedziułka maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Linnas de bal. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - PAOK Solniki 0:1

6e minuut.
Mihăileanu met de inworp. Łakomski speelt de bal door. Bielas geeft een hoge lob. Niedziułka krijgt zijn hoofd ertegen. Neag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - PAOK Solniki 0:2

9e minuut.
Pepler passt de bal in één keer door. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu geeft de bal voor. Niemiro rent richting de bal. Niemiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - PAOK Solniki 0:3

13e minuut.
Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro passt de bal zonder na te denken. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - PAOK Solniki 0:4

20e minuut.
Niemiro kopt de bal weg. Zagaja speelt de bal door. Linnas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemiro is nu in balbezit. Niemiro schiet op doel. Neag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Damen is nu in balbezit. Damen geeft een hoge lob. Chacana rent richting de bal. Marszał rent richting de bal. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepler met een sublieme pass. Bielas is nu in balbezit. Bielas geeft de bal voor. Niemiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Neag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sagur is nu in balbezit. Sagur met een sublieme pass. Marszał rent richting de bal. Marszał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - PAOK Solniki 1:4

38e minuut.
Pepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pepler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihăileanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niemiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Neag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pepler rent richting de bal. Pepler passt de bal zonder na te denken. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas geeft een lange en hoge pass. Niemiro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 56%, PAOK Solniki 44%.
Polonia 1912 Leszno - PAOK Solniki 1:4

46e minuut.
Linnas kopt de bal weg. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski passt de bal met de wreef. Chacana is nu in balbezit. Chacana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zagaja verovert de bal door een tackle van achteren. Zagaja passt de bal zonder na te denken. Bunikowski met een sublieme pass. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Puńko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Flaszka geeft een lange en hoge pass. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen geeft de bal voor. Čekan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pepler kopt de bal weg. Sagur probeert naar een medespeler te passen. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana draait met de bal, schiet en ... Čekan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marszał is nu in balbezit. Marszał draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 46%, PAOK Solniki 54%.
Polonia 1912 Leszno - PAOK Solniki 1:4