Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zatory Polonia 1912 Leszno
532-Test Tactiek tak
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten solid
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Hudík onderschept slim de pass. Hudík passt de bal met de wreef. Marszał rent richting de bal. Marszał draait met de bal, schiet en ... Ur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Polonia 1912 Leszno 0:1

18e minuut.
Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen met een sublieme pass. Marszał rent richting de bal. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 56%, Polonia 1912 Leszno 44%.
LKS Zatory - Polonia 1912 Leszno 0:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menezes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eseryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eseryiğit geeft een lange en hoge pass. Snouck springt en kopt de bal. Neag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Eseryiğit passt de bal met de wreef. Menezes is nu in balbezit. Menezes geeft de bal voor. Snouck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zatory - Polonia 1912 Leszno 1:1

85e minuut.
Linnas kopt de bal weg. Klungelig pakt Isierte de bal. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał schiet op doel. Ur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 48%, Polonia 1912 Leszno 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Zatory - Polonia 1912 Leszno 1:1