Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Moher Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34990
Moherowe Berety Rzezimieszki
The Special One Tactiek zdolny 10!!
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
61 gemiddelde waardering 65.9
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Coroianu kopt de bal weg. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański geeft de bal voor. Jandl springt en kopt de bal. Litvinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Rzezimieszki 1:0

12e minuut.
Strąk kopt de bal weg. Matić heeft problemen om de bal te vangen. Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić verovert de bal door een tackle van achteren. Matić draait met de bal, schiet en ... Buraczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garland rent richting de bal. Garland haalt uit met een fantastische trap. Buraczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moherowe Berety - Rzezimieszki 1:1

16e minuut.
Tetiker geeft de bal voor. Klungelig pakt Strąk de bal. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański rent richting de bal. Kurański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Saidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidon passt de bal zonder na te denken. Kryński is nu in balbezit. Kryński geeft een lange en hoge pass. Matić springt en kopt de bal. Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Strąk kopt de bal weg. Mann is nu in balbezit. Mann met een sublieme pass. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow speelt de bal door. Garland rent richting de bal. Garland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Coroianu passt de bal zonder na te denken. Bućko is nu in balbezit. Bućko geeft een lange en hoge pass. Arınç rent richting de bal. Arınç haalt uit met een fantastische trap. Litvinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 66%, Rzezimieszki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moherowe Berety - Rzezimieszki 1:1

56e minuut.
Strąk probeert naar een medespeler te passen. Kentvonen is nu in balbezit. Kentvonen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matić de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mann rent richting de bal. Mann passt de bal in één keer door. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Rzezimieszki 1:2

80e minuut.
Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Mann rent richting de bal. Mann passt de bal in één keer door. Garland rent richting de bal. Garland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow passt de bal met de wreef. Garland rent richting de bal. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak schiet op doel. Buraczek bokst de bal weg. Kentvonen controleert de bal met de borst. Matić is nu in balbezit. Matić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 59%, Rzezimieszki 41%.
Moherowe Berety - Rzezimieszki 1:2