Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: klepacze Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43353
klepacze FC Bolemin
eksp2b Tactiek AFERA 222222
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Bobeda rent richting de bal. Noormägi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobeda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Bolemin 1:0

9e minuut.
Urbieta rent richting de bal. Urbieta geeft een lange en hoge pass. Douchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Douchez geeft de bal voor. Devisch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klepacze - FC Bolemin 1:1

14e minuut.
Urbieta passt de bal in één keer door. Trato geeft een lange en hoge pass. Mrožko speelt de bal door. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Spiritoso geeft een hoge lob. Kotula kopt de bal weg. Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Bobeda rent richting de bal. Bobeda schiet op doel. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda schiet op doel. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Devisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieciak is nu in balbezit. Babinowski met een sublieme pass. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek schiet op doel. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Babinowski draait met de bal, schiet en ... Mrožko verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chyłek passt de bal met de wreef. Kisiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiel probeert naar een medespeler te passen. Bobeda rent richting de bal. Bobeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek geeft een lange en hoge pass. Cieciak kopt de bal weg. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schiet op doel. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Douchez probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek passt de bal in één keer door. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Babinowski is nu in balbezit. Babinowski geeft de bal voor. Tekerlek kopt de bal weg. Bobeda rent richting de bal. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. Parzonka bokst de bal weg. Mrožko met een sublieme pass. Cieciak rent richting de bal. Cieciak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Bolemin 2:1

40e minuut.
Tekerlek passt de bal in één keer door. Domingues rent richting de bal. Bobeda onderschept slim de pass. Bobeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Bolemin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 38%, FC Bolemin 62%.
klepacze - FC Bolemin 3:1

46e minuut.
Devisch kopt de bal weg. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales speelt de bal door. Douchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Douchez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cieciak rent richting de bal. Babinowski rent richting de bal. Pelis begaat een overtreding. Babinowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Babinowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Babinowski geeft de bal voor. Daar is Cieciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiritoso rent richting de bal. Bobeda onderschept slim de pass. Bobeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatkovič komt het veld opgelopen. Zjawin komt het veld opgelopen. Peynircioğlu komt het veld opgelopen. Kikowski komt het veld opgelopen. Leone komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Chyłek met een sublieme pass. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek geeft een hoge lob. Cieciak springt en kopt de bal. Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Bolemin 4:1

62e minuut.
Babinowski rent richting de bal. Babinowski speelt de bal door. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Spiritoso met een sublieme pass. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič passt de bal zonder na te denken. Kikowski rent richting de bal. Kikowski haalt uit met een fantastische trap. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kotula kopt de bal weg. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič met een sublieme pass. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Mrožko de bal onder controle te krijgen. Bobeda rent richting de bal. Zjawin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zjawin krijgt een gele kaart. Bobeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bobeda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Bolemin 5:1

83e minuut.
Leone geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal in één keer door. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Stevens trapt de bal weg van het doel. Chyłek kopt de bal weg. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 46%, FC Bolemin 54%.
klepacze - FC Bolemin 5:1