Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ropotek Glewiec KS Feniks
5-4-1 hundur Tactiek Tylko ty
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
63.1 gemiddelde waardering 64.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Arad geeft de bal voor. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala begaat een overtreding. Bala krijgt een gele kaart. Pedretti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pedretti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Filipović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Augestrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winiarski is nu in balbezit. Winiarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Minto rent richting de bal. Minto passt de bal met de wreef. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - KS Feniks 1:0

37e minuut.
Bala rent richting de bal. Belloc verovert de bal door een tackle van achteren. Belloc met een sublieme pass. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel. Morawski bokst de bal weg.

41e minuut.
Arad speelt de bal door. Minto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 55%, KS Feniks 45%.
Ropotek Glewiec - KS Feniks 1:0

49e minuut.
Augestrand met een sublieme pass. Jakl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakl geeft een hoge lob. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter draait met de bal, schiet en ... Lembang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. Lembang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ropotek Glewiec - KS Feniks 1:1

51e minuut.
Minto met een sublieme pass. Arad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arad speelt de bal door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Winiarski verovert de bal door een tackle van achteren. Lacoste legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Winiarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bitter neemt zijn aanloop. Lembang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - KS Feniks 1:2

70e minuut.
Filipović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloc probeert naar een medespeler te passen. Minto is nu in balbezit. Minto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Filipović passt de bal in één keer door. Reis speelt de bal door. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy schiet op doel. Lembang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - KS Feniks 1:3

75e minuut.
Jakl heeft problemen om de bal te vangen. Minto rent richting de bal. Jakl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Fossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arad is nu in balbezit. Arad probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Morawski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Arad rent richting de bal. Arad passt de bal in één keer door. Pedretti rent richting de bal. Pedretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - KS Feniks 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 51%, KS Feniks 49%.
Ropotek Glewiec - KS Feniks 2:3