Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki The Reds Chrzanów
zdolny s3w-3bwV Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
65.6 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pleśniak zijn tegenspeler op de grond. Pleśniak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Strąk verovert de bal door een tackle van achteren. Strąk geeft een hoge lob. Matić rent richting de bal. Matić draait met de bal, schiet en ... Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - The Reds Chrzanów 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Płomyk de bal. Płomyk passt de bal in één keer door. Czeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürlü rent richting de bal. Şükürlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Escalante stond buitenspel. Strąk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Modliński probeert de bal met de borst te controleren. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Galev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Modliński verovert de bal door een tackle van achteren. Madej verovert de bal door een tackle van achteren. Madej passt de bal met de wreef. Matić rent richting de bal. Matić draait met de bal, schiet en ... Galev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Welikow rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - The Reds Chrzanów 2:0

26e minuut.
Colón passt de bal zonder na te denken. Berki is nu in balbezit. Şükürlü geeft een lange en hoge pass. Escalante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - The Reds Chrzanów 2:1

35e minuut.
Strąk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Medina de bal. Okruta rent richting de bal. Okruta schiet op doel. Galev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Strąk verovert de bal door een tackle van achteren. Płomyk rent richting de bal. Strąk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strąk krijgt een gele kaart. Klungelig pakt Czeszek de bal. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czeszek. Czeszek krijgt een gele kaart. Berki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şükürlü zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Ñancupel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzezimieszki - The Reds Chrzanów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 38%, The Reds Chrzanów 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzezimieszki - The Reds Chrzanów 2:2

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Berki stond buitenspel. Cano komt het veld opgelopen. Goliński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zduński probeert naar een medespeler te passen. Okruta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Welikow rent richting de bal. Welikow geeft een lange en hoge pass. Okruta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zduński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mann met een snelle inworp. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Zduński rent richting de bal. Zduński passt de bal in één keer door. Colón met een sublieme pass. Goliński rent richting de bal. Goliński haalt uit met een fantastische trap. Ñancupel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Rózga speelt de bal door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Strąk zijn tegenspeler op de grond. Strąk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Daar is Miodopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colón rent richting de bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Modliński verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürlü speelt de bal door. Goliński geeft een hoge lob. Escalante maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 58%, The Reds Chrzanów 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzezimieszki - The Reds Chrzanów 2:2