Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Moher Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29866
Moherowe Berety FC Ciapki
The Special One Tactiek Nowa 2022
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 60.6
solid Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko geeft een lange en hoge pass. Kurański is nu in balbezit. Kurański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jandl is nu in balbezit. Niwiński met een sublieme pass. Pasquali is nu in balbezit. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Magcalas geeft de bal voor. Schoenaker kopt de bal weg. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 0:1

14e minuut.
Kentvonen controleert de bal met de borst. Năsosu is nu in balbezit. Costa met een sublieme pass. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Niwiński speelt de bal door. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker schiet op doel. Buraczek bokst de bal weg.

29e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal met de wreef. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker haalt uit met een fantastische trap. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 0:2

31e minuut.
Coroianu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jandl de bal. Jandl passt de bal in één keer door. Coroianu rent richting de bal. Coroianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Niwiński speelt de bal door. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker schiet op doel. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 0:3

44e minuut.
Bućko geeft een lange en hoge pass. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 41%, FC Ciapki 59%.
Moherowe Berety - FC Ciapki 0:3

53e minuut.
Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński passt de bal in één keer door. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali schiet op doel. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 0:4

53e minuut.
Tetiker is nu in balbezit. Tetiker geeft een hoge lob. Daar is Perosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jandl is nu in balbezit. Jandl passt de bal in één keer door. Saidon rent richting de bal. Saidon geeft een lange en hoge pass. Kurański springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Perosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański rent richting de bal. Kurański schiet op doel. Potecchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 1:4

64e minuut.
Schoenaker passt de bal in één keer door. Łobos verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Costa neemt de hoekschop. Năsosu kopt de bal weg. Klungelig pakt Schoenaker de bal. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... Buraczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Jandl passt de bal in één keer door. Kurański is nu in balbezit. Perosa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perosa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Saidon is nu in balbezit. Saidon passt de bal met de wreef. Arınç speelt de bal door. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu geeft een hoge lob. Potecchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurański is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 2:4

79e minuut.
Schoenaker met een sublieme pass. Pasquali rent richting de bal. Tetiker begaat een overtreding. Pasquali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Năsosu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Buraczek met een sublieme pass. Jandl kopt de bal weg. Kurański is nu in balbezit. Kurański draait met de bal, schiet en ... Potecchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 3:4

82e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Costa speelt de bal door. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker haalt uit met een fantastische trap. Buraczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - FC Ciapki 3:5

83e minuut.
Saidon passt de bal met de wreef. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu met een sublieme pass. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bućko met een sublieme pass. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurański geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Costa kopt de bal weg. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu onderschept slim de pass. Năsosu schiet op doel. Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 41%, FC Ciapki 59%.
Moherowe Berety - FC Ciapki 3:5