Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23999
BT Gotham klepacze
sss Tactiek eksp2b
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
64.2 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Fellet verovert de bal door een tackle van achteren. Fellet geeft een lange en hoge pass. Trato kan de bal niet met de borst controleren. Bardoni onderschept slim de pass. Bardoni schiet op doel. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Verunáč geeft een lange en hoge pass. Daar is Horozcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horozcu passt de bal met de wreef. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mańk met een sublieme pass. Trato rent richting de bal. Bardoni onderschept slim de pass. Bardoni schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - klepacze 1:0

41e minuut.
van Wermeskerken geeft een hoge lob. Trato bereikt de bal nog maar net als eerste. Trato passt de bal in één keer door. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tekerlek passt de bal met de wreef. Kisiel rent richting de bal. Kisiel passt de bal met de wreef. Cieciak rent richting de bal. Cieciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 53%, klepacze 47%.
BT Gotham - klepacze 1:0

46e minuut.
Dowgiałło komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chyłek passt de bal zonder na te denken. Cieciak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sereno. Sereno krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Dowgiałło kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Verunáč de bal onder controle te krijgen. Horozcu rent richting de bal. Horozcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - klepacze 2:0

57e minuut.
Lang rent richting de bal. Horozcu met een sublieme pass. Negrete is nu in balbezit. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - klepacze 3:0

61e minuut.
Schettini kopt de bal weg. Mańk rent richting de bal. Mańk geeft een hoge lob. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
van Wermeskerken is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kisiel. van Wermeskerken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Renieri komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babinowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek geeft een hoge lob. Bobeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Horozcu speelt de bal door. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Horozcu zal de hoekschop nemen. Renieri krijgt zijn hoofd ertegen. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Tekerlek is nu in balbezit. Bobeda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Wermeskerken. van Wermeskerken krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Chyłek met een sublieme pass. Tekerlek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fellet. Fellet krijgt een gele kaart. Tekerlek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tekerlek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bobeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sereno rent richting de bal. Babinowski onderschept slim de pass. Babinowski met een sublieme pass. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak draait met de bal, schiet en ... Sapuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. Sapuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 50%, klepacze 50%.
BT Gotham - klepacze 3:0