Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Pio, Pio, Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 41378
KS Feniks Forward Poznań
Tylko ty Tactiek 2
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
64.3 gemiddelde waardering 66.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Ciripoi passt de bal met de wreef. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş met een sublieme pass. Lamonte rent richting de bal. Lamonte draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Spira heeft problemen om de bal te vangen. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter passt de bal in één keer door. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crespo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muntenuş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gubán krijgt zijn hoofd ertegen. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Spira is nu in balbezit. Spira geeft een hoge lob. Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli draait met de bal, schiet en ... Morawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Forward Poznań 0:1

31e minuut.
Bala is nu in balbezit. Bala geeft een hoge lob. Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Forward Poznań 0:2

32e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos passt de bal met de wreef. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek geeft een hoge lob. Scarabelli krijgt zijn hoofd ertegen. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gubán speelt de bal door. Szymiczek rent richting de bal. Radacki begaat een overtreding. Szymiczek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Buitenspel voor Scarabelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Bala neemt vlug de vrije trap. Ciripoi rent richting de bal. Winiarski verovert de bal door een tackle van achteren. Winiarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Forward Poznań 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 46%, Forward Poznań 54%.
KS Feniks - Forward Poznań 1:2

50e minuut.
Violas passt de bal in één keer door. Reis is nu in balbezit. Reis probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Winiarski passt de bal zonder na te denken. Ćurčić rent richting de bal. Lamonte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lamonte krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Vlassopoulos onderschept slim de pass. Inworp. Reis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Feniks - Forward Poznań 2:2

55e minuut.
Reis probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Spira rent richting de bal. Kwiczy onderschept slim de pass. Kwiczy schiet op doel. Crespo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Violas onderschept slim de pass. Violas met een sublieme pass. Augestrand is nu in balbezit. Augestrand geeft een lange en hoge pass. Bitter springt en kopt de bal. Crespo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciripoi geeft de bal voor. Inworp. Augestrand met de inworp. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski haalt uit met een fantastische trap. Crespo bokst de bal weg.

58e minuut.
Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakopoulos onderschept slim de pass. Stavrakopoulos geeft de bal voor. Winiarski is nu in balbezit. Winiarski schiet op doel. Crespo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szymiczek stond buitenspel. Radacki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bitter kopt de bal weg. Klungelig pakt Winiarski de bal. Winiarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Lamonte rent richting de bal. Lamonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Forward Poznań 2:3

70e minuut.
Scarabelli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Piroddu de bal. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy schiet op doel. Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Feniks - Forward Poznań 3:3

83e minuut.
Radacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal met de wreef. Augestrand heeft problemen om de bal te vangen. Augestrand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis passt de bal in één keer door. Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Forward Poznań 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 45%, Forward Poznań 55%.
KS Feniks - Forward Poznań 3:4