Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ropotek Glewiec Elysium S.
5-4-1 hundur Tactiek ooooo
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 60.9
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Arad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minto is nu in balbezit. Minto passt de bal in één keer door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Minto passt de bal met de wreef. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thonet krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Arad passt de bal met de wreef. Minto probeert naar een medespeler te passen. Pedretti rent richting de bal. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ingver de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Arad passt de bal zonder na te denken. Minto rent richting de bal. Minto met een sublieme pass. Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Thonet geeft de bal voor. Lacoste heeft problemen om de bal te vangen. Sierkowski kopt de bal weg. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Majak met een sublieme pass. Manzur rent richting de bal. Manzur geeft de bal voor. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Arad de bal. Arad probeert naar een medespeler te passen. Minto probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Elysium S. 1:0

30e minuut.
Lacoste met een sublieme pass. Ocieczek rent richting de bal. Met opzet legt Belloc zijn tegenspeler op de grond. Belloc krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Magro geeft een lange en hoge pass. Ocieczek kopt de bal weg. Lacoste rent richting de bal. Sanpakij verovert de bal door een tackle van achteren. Sanpakij schiet op doel. Lembang bokst de bal weg.

40e minuut.
Hricz onderschept slim de pass. Sanpakij met een sublieme pass. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal geeft een hoge lob. Sierkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Minto kopt de bal weg. Arad rent richting de bal. Arad passt de bal zonder na te denken. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Knitel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 44%, Elysium S. 56%.
Ropotek Glewiec - Elysium S. 1:0

46e minuut.
Maleńczuk met een sublieme pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Thonet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manzur met een snelle inworp. Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Majak probeert naar een medespeler te passen. Belloc met een sublieme pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Elysium S. 2:0

57e minuut.
Arad met een snelle inworp. Minto bereikt de bal nog maar net als eerste. Minto passt de bal in één keer door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sanpakij verovert de bal door een tackle van achteren. Filipović geeft een hoge lob. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti schiet op doel. Paal! Thonet is nu in balbezit. Majak onderschept slim de pass. Majak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Elysium S. 3:0

60e minuut.
Ingver geeft de bal voor. Sanpakij is nu in balbezit. Lacoste schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lacoste moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lacoste schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sanpakij wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sanpakij kan niet meer verder spelen. Barnabas komt het veld opgelopen. Ocieczek met een snel genomen vrije trap. Maleńczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Arad rent richting de bal. Arad passt de bal met de wreef. Pedretti rent richting de bal. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Knitel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Elysium S. 4:0

80e minuut.
Manzur geeft de bal voor. Buitenspel voor Pedretti. Goede buitenspelval van de verdediging. Thonet neemt vlug de vrije trap. Barnabas rent richting de bal. Barnabas schiet op doel. Lembang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Elysium S. 4:1

84e minuut.
Fossa met een sublieme pass. Klungelig pakt Arad de bal. Arad passt de bal in één keer door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Arad speelt de bal door. Pedretti is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ingver ... Strafschop! Ingver krijgt een gele kaart. Pedretti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 49%, Elysium S. 51%.
Ropotek Glewiec - Elysium S. 4:1