Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: klepacze Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 36386
klepacze HRM Barca
rzezi Tactiek nowap.
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


22e minuut.
Chyłek verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski rent richting de bal. Babinowski draait met de bal, schiet en ... Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - HRM Barca 1:0

32e minuut.
Góes bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Bobeda heeft problemen om de bal te vangen. Bobeda draait met de bal, schiet en ... Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 51%, HRM Barca 49%.
klepacze - HRM Barca 1:0

46e minuut.
Carlín komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Góes is nu in balbezit. Babinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Bobeda rent richting de bal. Bobeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - HRM Barca 2:0

60e minuut.
Taczkowski komt het veld opgelopen. Toledo komt het veld opgelopen. Tabalanza komt het veld opgelopen. Burkot komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Małyszka speelt de bal door. Kisiel is nu in balbezit. Kisiel passt de bal in één keer door. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Carlín speelt de bal door. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu speelt de bal door. Toledo rent richting de bal. Toledo haalt uit met een fantastische trap. Stevens bokst de bal weg.

71e minuut.
Chyłek met een sublieme pass. Tabalanza rent richting de bal. Tabalanza passt de bal in één keer door. Carlín rent richting de bal. Carlín schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ghişoiu met een sublieme pass. Carlín is nu in balbezit. Carlín passt de bal in één keer door. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Verunáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Verunáč geeft een lange en hoge pass. Ghişoiu kopt de bal weg. Toledo rent richting de bal. Toledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ghişoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burkot verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kisiel met een snelle inworp. Babinowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 56%, HRM Barca 44%.
klepacze - HRM Barca 2:0