Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: FC Bolemin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19458
FC Bolemin The Reds Chrzanów
AFERA 222222 Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 61.8
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Piranda is nu in balbezit. Piranda passt de bal zonder na te denken. Cernaj is nu in balbezit. Colauti onderschept slim de pass. Colauti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Colón rent richting de bal. Colón passt de bal zonder na te denken. Şükürlü probeert naar een medespeler te passen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kukuła rent richting de bal. Colón is nu in balbezit. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... Parzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zduński geeft de bal voor. Escalante geeft een lange en hoge pass. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Parzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Şükürlü geeft de bal voor. Domingues kan de bal niet met de borst controleren. Escalante rent richting de bal. Escalante draait met de bal, schiet en ... Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - The Reds Chrzanów 0:1

25e minuut.
Završki kopt de bal weg. Ordubadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadi geeft de bal voor. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ordubadi rent richting de bal. Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła met een sublieme pass. Kikowski rent richting de bal. Kikowski schiet op doel. Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Završki met een sublieme pass. Kukuła rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordubadi. Ordubadi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Klungelig pakt Płomyk de bal. Płomyk passt de bal in één keer door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap. Parzonka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Colón is nu in balbezit. Colón passt de bal met de wreef. Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürlü geeft de bal voor. Cano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piranda is nu in balbezit. Piranda geeft een hoge lob. Colauti kopt de bal weg. Kikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - The Reds Chrzanów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 64%, The Reds Chrzanów 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bolemin - The Reds Chrzanów 1:1

46e minuut.
Alayza komt het veld opgelopen. Zjawin komt het veld opgelopen. Matias komt het veld opgelopen. Hruštička komt het veld opgelopen. Leone komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Matias rent richting de bal. Matias geeft de bal voor. Daar is Zduński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti draait met de bal, schiet en ... Galev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parzonka met een harde bal richting middenveld. Ordubadi met een sublieme pass. Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürlü geeft een hoge lob. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Colón passt de bal met de wreef. Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürlü geeft een hoge lob. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - The Reds Chrzanów 1:2

63e minuut.
Ordubadi probeert naar een medespeler te passen. Şükürlü is nu in balbezit. Şükürlü passt de bal zonder na te denken. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Şükürlü passt de bal met de wreef. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk passt de bal met de wreef. Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Escalante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Płomyk rent richting de bal. Płomyk passt de bal zonder na te denken. Colón is nu in balbezit. Colón geeft de bal voor. Cano springt en kopt de bal. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Şükürlü is nu in balbezit. Şükürlü passt de bal met de wreef. Raczkowski speelt de bal door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Matias kopt de bal weg. Ordubadi probeert naar een medespeler te passen. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk geeft een hoge lob. Cano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Şükürlü geeft de bal voor. Zjawin controleert de bal met de borst. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ... Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

80e minuut.
Hruštička kopt de bal weg. Şükürlü met een sublieme pass. Klungelig pakt Raczkowski de bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Colón passt de bal met de wreef. Płomyk speelt de bal door. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap. Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - The Reds Chrzanów 1:3

85e minuut.
Cernaj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alayza de bal. Płomyk met een sublieme pass. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 62%, The Reds Chrzanów 38%.
FC Bolemin - The Reds Chrzanów 1:3