Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki Forward Poznań
zdolny s3w-3bwIV Tactiek at sz
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
65.8 gemiddelde waardering 66.3
excellent Schieten very good
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


16e minuut.
Pleśniak rent richting de bal. Tomecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleśniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Mann met een snel genomen vrije trap. Matić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Forward Poznań 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 51%, Forward Poznań 49%.
Rzezimieszki - Forward Poznań 1:0

54e minuut.
Tomecki geeft een hoge lob. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej begaat een overtreding. Madej krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lamonte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamonte met een snel genomen vrije trap. Muntenuş kopt de bal weg. Daar is Czeszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzezimieszki - Forward Poznań 1:1

60e minuut.
Tomecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş geeft een hoge lob. Scarabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarabelli schiet op doel. Ñancupel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Welikow is nu in balbezit. Welikow passt de bal zonder na te denken. Mann probeert naar een medespeler te passen. Matić rent richting de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mann passt de bal zonder na te denken. Welikow met een sublieme pass. Matić rent richting de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Forward Poznań 2:1

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okruta komt het veld opgelopen. Nieznajomy komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Spira geeft een hoge lob. Scarabelli is nu in balbezit. Czeszek begaat een overtreding. Czeszek krijgt een gele kaart. Scarabelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Nálepka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gubán is nu in balbezit. Strąk begaat een overtreding. Gubán roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gubán kan niet meer verder spelen. Szymiczek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Czeszek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szymiczek zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Czeszek de bal. Vlassopoulos is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzezimieszki - Forward Poznań 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 40%, Forward Poznań 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzezimieszki - Forward Poznań 2:2