Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Moher Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18310
Moherowe Berety Elysium S.
The Special One Tactiek ooooo
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
63.5 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Jandl is nu in balbezit. Jandl met een sublieme pass. Coroianu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurański de bal. Kurański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coroianu geeft de bal voor. Arınç springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Elysium S. 1:0

11e minuut.
Łobos verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko begaat een overtreding. Bućko krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kryszak kopt de bal weg. Bućko met een sublieme pass. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański schiet op doel. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Elysium S. 2:0

14e minuut.
Jandl is nu in balbezit. Jandl passt de bal met de wreef. Bućko geeft de bal voor. Arınç springt en kopt de bal. Knitel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Elysium S. 3:0

17e minuut.
Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Bućko met een sublieme pass. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański haalt uit met een fantastische trap. Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Elysium S. 4:0

24e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft de bal voor. Ilie kopt de bal weg. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski schiet op doel. Buraczek bokst de bal weg.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvajal met de inworp. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk geeft de bal voor. Sierkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Buraczek bokst de bal weg.

36e minuut.
Jandl passt de bal met de wreef. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu passt de bal zonder na te denken. Kurański is nu in balbezit. Kurański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Coroianu passt de bal met de wreef. Saidon probeert naar een medespeler te passen. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Elysium S. 5:0

39e minuut.
Sarikas geeft de bal voor. Inworp. Coroianu met een snelle inworp. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jandl rent richting de bal. Jandl passt de bal zonder na te denken. Coroianu met een sublieme pass. Kurański is nu in balbezit. Kurański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 48%, Elysium S. 52%.
Moherowe Berety - Elysium S. 5:0

47e minuut.
Maleńczuk passt de bal met de wreef. Sierkowski rent richting de bal. Łobos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łobos krijgt een gele kaart. Sierkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sierkowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Elysium S. 5:1

49e minuut.
Thonet heeft problemen om de bal te vangen. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kryszak neemt vlug de vrije trap. Kurański kopt de bal weg. Jandl rent richting de bal. Jandl haalt uit met een fantastische trap. Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gcwensa speelt de bal door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie geeft een lange en hoge pass. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Sierkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Rojka komt het veld opgelopen. Bućko neemt vlug de vrije trap. Kurański kopt de bal weg. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç onderschept slim de pass. Arınç probeert naar een medespeler te passen. Jandl rent richting de bal. Jandl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ocieczek kopt de bal weg. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Maleńczuk passt de bal met de wreef. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Rojka is nu in balbezit. Rojka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski passt de bal in één keer door. Rojka is nu in balbezit. Rojka haalt uit met een fantastische trap. Buraczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Elysium S. 5:2

88e minuut.
Coroianu rent richting de bal. Coroianu heeft problemen om de bal te vangen. Coroianu passt de bal in één keer door. Kurański rent richting de bal. Kurański schiet op doel. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 64%, Elysium S. 36%.
Moherowe Berety - Elysium S. 5:2