Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki Elysium S.
zdolny 10!! Tactiek ooooo
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 62
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Sanpakij kopt de bal weg. Miodopolski geeft de bal voor. Okruta is nu in balbezit. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Gcwensa de bal. Matić probeert naar een medespeler te passen. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Elysium S. 1:0

5e minuut.
Pleśniak passt de bal in één keer door. Sarikas verovert de bal door een tackle van achteren. Mann speelt de bal door. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Srebrny speelt de bal door. Mann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarikas. Sarikas krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miodopolski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pleśniak kopt de bal weg. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel. Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Elysium S. 2:0

12e minuut.
Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrny passt de bal met de wreef. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak geeft een hoge lob. Matić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kopciuszko passt de bal met de wreef. Welikow rent richting de bal. Welikow passt de bal zonder na te denken. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Matić geeft een lange en hoge pass. Kopciuszko rent richting de bal. Srebrny is nu in balbezit. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Elysium S. 3:0

19e minuut.
Ocieczek speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft de bal voor. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij schiet op doel. Litvinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Welikow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Srebrny probeert naar een medespeler te passen. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow geeft een lange en hoge pass. Pleśniak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij onderschept slim de pass. Miodopolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miodopolski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Welikow probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Matić rent richting de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Thonet rent richting de bal. Srebrny onderschept slim de pass. Srebrny met een sublieme pass. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek geeft een hoge lob. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap. Litvinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Srebrny is nu in balbezit. Ocieczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Srebrny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kryński met een snel genomen vrije trap. Sarikas kopt de bal weg. Thonet probeert de bal aan de voet te houden. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matić is nu in balbezit. Matić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Elysium S. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 28%, Elysium S. 72%.
Rzezimieszki - Elysium S. 4:0

46e minuut.
Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal passt de bal met de wreef. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Elysium S. 4:1

50e minuut.
Krizsán rent richting de bal. Krizsán geeft de bal voor. Sierkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Miodopolski de bal. Sanpakij verovert de bal door een tackle van achteren. Litvinov bokst de bal weg. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver onderschept slim de pass. Matić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matić krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Srebrny met een sublieme pass. Mann rent richting de bal. Mann geeft een lange en hoge pass. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Miodopolski geeft een hoge lob. Okruta rent richting de bal. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak draait met de bal, schiet en ... Knitel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Elysium S. 5:1

67e minuut.
Srebrny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matić rent richting de bal. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Elysium S. 6:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rząsa komt het veld opgelopen. Nieznajomy komt het veld opgelopen. Pałyga komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madej komt het veld opgelopen. Strąk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ilie geeft een lange en hoge pass. Krizsán rent richting de bal. Strąk begaat een overtreding. Strąk krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strąk begaat een overtreding. Sierkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ocieczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 42%, Elysium S. 58%.
Rzezimieszki - Elysium S. 6:1