Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Baszta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47628
FC Ciapki Forward Poznań
Nowa 2022 Tactiek at wą
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
65 gemiddelde waardering 65.8
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Crespo met een sublieme pass. Niwiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Sporcuoğlu de bal. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Crespo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tomecki geeft de bal voor. Scarabelli kopt de bal weg. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte draait met de bal, schiet en ... Perosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muntenuş neemt de hoekschop. Tomecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nálepka geeft de bal voor. Inworp. Niwiński met de inworp. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sudžum is nu in balbezit. Met opzet legt Tomecki zijn tegenspeler op de grond. Sudžum raakt geblesseerd tijdens het duel. Magcalas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piroddu rent richting de bal. Schoenaker onderschept slim de pass. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 46%, Forward Poznań 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ciapki - Forward Poznań 0:0

49e minuut.
Tomecki geeft een hoge lob. Muntenuş probeert de bal met de borst te controleren. Muntenuş geeft de bal voor. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli draait met de bal, schiet en ... Paspalj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tomecki passt de bal zonder na te denken. Muntenuş met een sublieme pass. Daar is Lamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamonte draait met de bal, schiet en ... Paspalj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte haalt uit met een fantastische trap. Paspalj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Forward Poznań 0:1

58e minuut.
Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Sudžum speelt de bal door. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciapki - Forward Poznań 1:1

68e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Inworp. Muntenuş met een snelle inworp. Ciripoi geeft een hoge lob. Lamonte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Spira ... Strafschop! Năsosu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schoenaker zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Crespo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Forward Poznań 2:1

75e minuut.
Lamonte is nu in balbezit. Lamonte speelt de bal door. Tomecki rent richting de bal. Tomecki geeft de bal voor. Scarabelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Paspalj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlassopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlassopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lamonte springt en kopt de bal. Paspalj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Spira passt de bal met de wreef. Tomecki rent richting de bal. Tomecki met een sublieme pass. Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 56%, Forward Poznań 44%.
FC Ciapki - Forward Poznań 2:1