Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Pio, Pio, Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 16722
KS Feniks klepacze
Tylko ty Tactiek rzezi
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
63.8 gemiddelde waardering 63.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Tekerlek met een sublieme pass. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek speelt de bal door. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stevens probeert naar een medespeler te passen. Chyłek kopt de bal weg. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek geeft een lange en hoge pass. Cieciak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Verunáč kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reis met de inworp. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Chyłek passt de bal met de wreef. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek probeert naar een medespeler te passen. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tekerlek de bal. Bala is nu in balbezit. Met opzet legt Tekerlek zijn tegenspeler op de grond. Tekerlek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bala rent richting de bal. Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Negrete geeft de bal voor. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Morawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Bala de bal. Chyłek met een sublieme pass. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Violas geeft een hoge lob. Winiarski rent richting de bal. Winiarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - klepacze 1:0

35e minuut.
Violas passt de bal zonder na te denken. Augestrand is nu in balbezit. Augestrand passt de bal zonder na te denken. Bitter heeft problemen om de bal te vangen. Bitter schiet op doel. Stevens bokst de bal weg.

44e minuut.
Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete rent richting de bal. Winiarski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 38%, klepacze 62%.
KS Feniks - klepacze 1:0

49e minuut.
Winiarski onderschept slim de pass. Negrete onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Augestrand geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Winiarski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Negrete neemt vlug de vrije trap. Ćurčić probeert naar een medespeler te passen. Małyszka geeft een lange en hoge pass. Cieciak rent richting de bal. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Morawski bokst de bal weg. Kisiel rent richting de bal. Kisiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Feniks - klepacze 1:1

52e minuut.
Klungelig pakt Kwiczy de bal. Chyłek onderschept slim de pass. Bala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bala krijgt een gele kaart. Chyłek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cieciak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Małyszka is nu in balbezit. Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski probeert naar een medespeler te passen. Bitter rent richting de bal. Bitter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Verunáč passt de bal zonder na te denken. Bala is nu in balbezit. Bala geeft een hoge lob. Bitter rent richting de bal. Bitter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Reis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Augestrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augestrand passt de bal in één keer door. Winiarski heeft problemen om de bal te vangen. Winiarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stavrakopoulos kopt de bal weg. Negrete is nu in balbezit. Met opzet legt Bitter zijn tegenspeler op de grond. Bitter krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Verunáč rent richting de bal. Verunáč geeft de bal voor. Kisiel rent richting de bal. Kisiel draait met de bal, schiet en ... Morawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - klepacze 1:2

65e minuut.
Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek speelt de bal door. Daar is Cieciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciak draait met de bal, schiet en ... Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kisiel rent richting de bal. Kisiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - klepacze 1:3

70e minuut.
Reis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Winiarski kopt de bal weg. Chyłek is nu in balbezit. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Ćurčić de bal onder controle te krijgen. Kisiel rent richting de bal. Ćurčić begaat een overtreding. Kisiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Babinowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Babinowski speelt de bal door. Kisiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiel onderschept slim de pass. Kisiel haalt uit met een fantastische trap. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Violas met een sublieme pass. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand met een sublieme pass. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski schiet op doel. Stevens bokst de bal weg.

89e minuut.
Trato rent richting de bal. Trato geeft de bal voor. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak schiet op doel. Morawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Radacki passt de bal zonder na te denken. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal in één keer door. Daar is Kwiczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiczy schiet op doel. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 46%, klepacze 54%.
KS Feniks - klepacze 1:3