Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29214
BT Gotham FC Ciapki
sss Tactiek Nowa 2022
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
8 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 63.4
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Lang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Horozcu de bal. Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Renieri is nu in balbezit. Renieri draait met de bal, schiet en ... Paspalj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken geeft een lange en hoge pass. López kopt de bal weg. Lang heeft problemen om de bal te vangen. Lang draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - FC Ciapki 1:0

16e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Horozcu passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. López passt de bal in één keer door. Lang rent richting de bal. Paspalj bokst de bal weg. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - FC Ciapki 2:0

17e minuut.
van Wermeskerken passt de bal zonder na te denken. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magcalas. Magcalas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Schettini probeert naar een medespeler te passen. van Wermeskerken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri is nu in balbezit. Renieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - FC Ciapki 3:0

22e minuut.
Fellet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński geeft een hoge lob. Sapuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sudžum rent richting de bal. Sudžum passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Wermeskerken de bal. van Wermeskerken geeft een hoge lob. Renieri krijgt zijn hoofd ertegen. Paspalj bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Năsosu kopt de bal weg. Schoenaker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khursa. Khursa krijgt een gele kaart. Schoenaker raakt geblesseerd tijdens het duel. Năsosu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 43%, FC Ciapki 57%.
BT Gotham - FC Ciapki 3:0

50e minuut.
van Wermeskerken passt de bal zonder na te denken. López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Niwiński met een sublieme pass. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Wermeskerken. van Wermeskerken krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Schoenaker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Năsosu met een snel genomen vrije trap. Pasquali kopt de bal weg. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker haalt uit met een fantastische trap. Sapuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - FC Ciapki 3:1

56e minuut.
Sudžum is nu in balbezit. Gallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sudžum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năsosu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker haalt uit met een fantastische trap. Sapuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Schettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schoenaker de bal. Schoenaker schiet op doel. Sapuga bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Niemcewicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Horozcu passt de bal zonder na te denken. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - FC Ciapki 4:1

73e minuut.
Sudžum met een sublieme pass. Daar is Pasquali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Wermeskerken. van Wermeskerken krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pasquali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mancini komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Bardoni komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Magcalas geeft een lange en hoge pass. Năsosu kopt de bal weg. Sudžum speelt de bal door. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Mancini passt de bal zonder na te denken. Horozcu rent richting de bal. Horozcu met een sublieme pass. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 51%, FC Ciapki 49%.
BT Gotham - FC Ciapki 4:1