Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Pio, Pio, Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 31940
KS Feniks Rzezimieszki
Tylko ty Tactiek zdolny 7d
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 11
62.3 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Strąk verovert de bal door een tackle van achteren. Welikow met een sublieme pass. Matić is nu in balbezit. Matić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Rzezimieszki 0:1

9e minuut.
Okruta is nu in balbezit. Bala verovert de bal door een tackle van achteren. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Radacki rent richting de bal. Srebrny verovert de bal door een tackle van achteren. Srebrny passt de bal zonder na te denken. Matić rent richting de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kopciuszko is nu in balbezit. Kwiczy onderschept slim de pass. Srebrny probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Reis rent richting de bal. Mann onderschept slim de pass. Mann met een sublieme pass. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ... Morawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Radacki geeft een lange en hoge pass. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft een lange en hoge pass. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radacki geeft de bal voor. Kwiczy rent richting de bal. Kopciuszko begaat een overtreding. Kopciuszko krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Czeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Mann geeft een hoge lob. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... Morawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Rzezimieszki 0:2

39e minuut.
Śmietana geeft een hoge lob. Mann kopt de bal weg. Okruta is nu in balbezit. Okruta passt de bal met de wreef. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Rzezimieszki 0:3

42e minuut.
Srebrny onderschept slim de pass. Srebrny speelt de bal door. Garland rent richting de bal. Garland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Rzezimieszki 0:4

45e minuut.
Mann passt de bal met de wreef. Welikow is nu in balbezit. Matić rent richting de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Rzezimieszki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 59%, Rzezimieszki 41%.
KS Feniks - Rzezimieszki 0:5

52e minuut.
Welikow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakl probeert naar een medespeler te passen. Winiarski is nu in balbezit. Winiarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis rent richting de bal. Mann is nu in balbezit. Reis onderschept slim de pass. Reis haalt uit met een fantastische trap. Ñancupel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Srebrny speelt de bal door. Welikow rent richting de bal. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Rzezimieszki 0:6

66e minuut.
Kopciuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mann probeert naar een medespeler te passen. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft de bal voor. Okruta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Nieznajomy komt het veld opgelopen. Zamojski komt het veld opgelopen. Burza komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Śmietana met een sublieme pass. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić geeft een lange en hoge pass. Nieznajomy is nu in balbezit. Nieznajomy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stavrakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić geeft een hoge lob. Bitter rent richting de bal. Bitter haalt uit met een fantastische trap. Ñancupel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Stavrakopoulos geeft een lange en hoge pass. Reis is nu in balbezit. Reis met een sublieme pass. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 46%, Rzezimieszki 54%.
KS Feniks - Rzezimieszki 0:6