Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Moher Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24010
Moherowe Berety Ropotek Glewiec
The Special One Tactiek 5-4-1 hundur
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten formidable
very good Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Minto verovert de bal door een tackle van achteren. Minto speelt de bal door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 0:1

25e minuut.
Jandl verovert de bal door een tackle van achteren. Jandl met een sublieme pass. Saidon geeft een hoge lob. Kurański krijgt zijn hoofd ertegen. Lembang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 1:1

30e minuut.
Tetiker probeert naar een medespeler te passen. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak geeft een lange en hoge pass. Jandl is nu in balbezit. Jandl draait met de bal, schiet en ... Lembang bokst de bal weg. Lacoste speelt de bal door. Arınç is nu in balbezit. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 2:1

39e minuut.
Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc passt de bal zonder na te denken. Kryszak rent richting de bal. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl passt de bal in één keer door. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç schiet op doel. Lembang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Bućko passt de bal met de wreef. Belloc is nu in balbezit. Belloc passt de bal in één keer door. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Majak rent richting de bal. Łobos begaat een overtreding. Majak raakt geblesseerd tijdens het duel. Belloc met een snel genomen vrije trap. Pedretti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 42%, Ropotek Glewiec 58%.
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 2:1

46e minuut.
Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossa geeft een lange en hoge pass. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel. Buraczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 2:2

50e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Kryszak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedretti raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedretti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 2:3

51e minuut.
Łobos heeft problemen om de bal te vangen. Łobos geeft een lange en hoge pass. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Saidon de bal. Fossa is nu in balbezit. Arad rent richting de bal. Arad geeft een lange en hoge pass. Pedretti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tetiker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidon passt de bal met de wreef. Coroianu rent richting de bal. Coroianu geeft een hoge lob. Lembang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bućko heeft problemen om de bal te vangen. Minto probeert naar een medespeler te passen. Hellín is nu in balbezit. Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Arad passt de bal zonder na te denken. Majak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coroianu. Coroianu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl passt de bal met de wreef. Kurański is nu in balbezit. Kurański schiet op doel. Lembang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 3:3

70e minuut.
Majak probeert naar een medespeler te passen. Belloc heeft problemen om de bal te vangen. Belloc geeft een hoge lob. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Majak stond buitenspel. Łobos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Filipović kan de bal niet met de borst controleren. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hricz speelt de bal door. Manzur is nu in balbezit. Manzur geeft de bal voor. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Majak onderschept slim de pass. Majak speelt de bal door. Belloc met een sublieme pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Buraczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Buraczek met een sublieme pass. Belloc kopt de bal weg. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel. Buraczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 3:4

86e minuut.
Fossa onderschept slim de pass. Saidon rent richting de bal. Saidon geeft de bal voor. Lacoste probeert de bal met de borst te controleren. Saidon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Saidon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minto met een sublieme pass. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 3:5

90e minuut.
Bućko passt de bal zonder na te denken. Jandl is nu in balbezit. Jandl geeft een hoge lob. Kurański is nu in balbezit. Kurański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 51%, Ropotek Glewiec 49%.
Moherowe Berety - Ropotek Glewiec 4:5