Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: klepacze Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 31986
klepacze Forward Poznań
451 Tactiek at wą
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 65.7
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


17e minuut.
Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş is nu in balbezit. Met opzet legt Chyłek zijn tegenspeler op de grond. Chyłek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nálepka passt de bal met de wreef. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal in één keer door. Vlassopoulos geeft de bal voor. Scarabelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Scarabelli met een sublieme pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş passt de bal met de wreef. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporcuoğlu begaat een overtreding. Bobeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chyłek met een snel genomen vrije trap. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lubrani probeert naar een medespeler te passen. Bobeda is nu in balbezit. Sporcuoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sporcuoğlu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nálepka probeert naar een medespeler te passen. Spira rent richting de bal. Spira met een sublieme pass. Tomecki rent richting de bal. Tomecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Małyszka controleert de bal met de borst. Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli passt de bal in één keer door. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 65%, Forward Poznań 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klepacze - Forward Poznań 0:0

48e minuut.
Nálepka geeft de bal voor. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal met de wreef. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Stevens bokst de bal weg.

53e minuut.
Tekerlek met de inworp. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek passt de bal met de wreef. Tekerlek geeft een hoge lob. Bobeda springt en kopt de bal. Crespo bokst de bal weg.

61e minuut.
Spira is nu in balbezit. Spira geeft een hoge lob. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Forward Poznań 0:1

76e minuut.
Inworp. Verunáč met de inworp. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek geeft de bal voor. Bobeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Crespo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomecki met de inworp. Spira heeft problemen om de bal te vangen. Spira geeft een lange en hoge pass. Szymiczek springt en kopt de bal. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 56%, Forward Poznań 44%.
klepacze - Forward Poznań 0:1