Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Elysium S. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6727
Elysium S. FC Bolemin
ooooo Tactiek AFERA 222222
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Leone rent richting de bal. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Sierkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sanpakij probeert de bal met de borst te controleren. Sierkowski rent richting de bal. Szeles met een sublieme pass. Ilie is nu in balbezit. Ilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zjawin speelt de bal door. Hruštička is nu in balbezit. Hruštička geeft een lange en hoge pass. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. Knitel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ingver geeft een lange en hoge pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zjawin speelt de bal door. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Bolemin 1:0

26e minuut.
Domingues passt de bal zonder na te denken. Hruštička rent richting de bal. Hruštička passt de bal met de wreef. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti draait met de bal, schiet en ... Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Domingues kan de bal niet met de borst controleren. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft de bal voor. Ilie is nu in balbezit. Ilie haalt uit met een fantastische trap. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Leone probeert naar een medespeler te passen. Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elysium S. - FC Bolemin 1:1

43e minuut.
Ingver onderschept slim de pass. Ingver met een sublieme pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob. Sierkowski springt en kopt de bal. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sanpakij stond buitenspel. Raczkowski komt het veld opgelopen. van Dord komt het veld opgelopen. Matias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 49%, FC Bolemin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elysium S. - FC Bolemin 1:1

50e minuut.
Sarikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarikas geeft een hoge lob. Ilie rent richting de bal. Ilie geeft een lange en hoge pass. Sanpakij krijgt zijn hoofd ertegen. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sierkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kikowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Garrido Canales rent richting de bal. Sarikas begaat een overtreding. Garrido Canales raakt geblesseerd tijdens het duel. Završki komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. van Dord neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ilie is nu in balbezit. Ilie passt de bal met de wreef. Ocieczek speelt de bal door. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Bolemin 2:1

66e minuut.
Završki verovert de bal door een tackle van achteren. van Dord is nu in balbezit. Maleńczuk onderschept slim de pass. Carvajal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Ilie is nu in balbezit. Ilie geeft de bal voor. Sanpakij springt en kopt de bal. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zjawin heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Domingues kan de bal niet met de borst controleren. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek passt de bal met de wreef. Daar is Sanpakij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanpakij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Bolemin 3:1

74e minuut.
Klungelig pakt Ilie de bal. Ilie passt de bal met de wreef. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij geeft een lange en hoge pass. Sierkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Raczkowski is nu in balbezit. Raczkowski passt de bal met de wreef. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - FC Bolemin 3:2

89e minuut.
Doeltrap. Rojka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 40%, FC Bolemin 60%.
Elysium S. - FC Bolemin 3:2