Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki FC Bolemin
zdolny s3w-3bwV Tactiek 3232 2.0
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
61.8 gemiddelde waardering 54.4
formidable Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland verovert de bal door een tackle van achteren. Garland passt de bal met de wreef. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić draait met de bal, schiet en ... Parzonka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - FC Bolemin 1:0

5e minuut.
Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko passt de bal zonder na te denken. Welikow is nu in balbezit. Welikow geeft de bal voor. Matić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Colauti kopt de bal weg. Miodopolski probeert de bal met de borst te controleren. Miodopolski passt de bal in één keer door. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić draait met de bal, schiet en ... Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Završki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okruta rent richting de bal. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Parzonka trapt de bal weg van het doel. Strąk is nu in balbezit. Strąk passt de bal in één keer door. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Czeszek met een sublieme pass. Miodopolski rent richting de bal. Miodopolski passt de bal in één keer door. Garland rent richting de bal. Garland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Kopciuszko met een snelle inworp. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow geeft de bal voor. Matić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kopciuszko is nu in balbezit. Okruta rent richting de bal. Okruta passt de bal zonder na te denken. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Zlatkovič probeert de bal met de borst te controleren. Zlatkovič met een sublieme pass. Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička geeft de bal voor. Garrido Canales springt en kopt de bal. Ñancupel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miodopolski met een snelle inworp. Welikow rent richting de bal. Welikow geeft een lange en hoge pass. Garland springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Raczkowski komt het veld opgelopen. Fordamski komt het veld opgelopen. van Dord komt het veld opgelopen. Matias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 29%, FC Bolemin 71%.
Rzezimieszki - FC Bolemin 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kikowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Welikow probeert naar een medespeler te passen. Okruta is nu in balbezit. Kopciuszko rent richting de bal. Okruta rent richting de bal. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is van Dord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow geeft een lange en hoge pass. Okruta geeft de bal voor. Garland is nu in balbezit. Garland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kopciuszko rent richting de bal. Raczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopciuszko. Kopciuszko krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Welikow verovert de bal door een tackle van achteren. Matić is nu in balbezit. Matić geeft een hoge lob. Welikow springt en kopt de bal. Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - FC Bolemin 2:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieznajomy komt het veld opgelopen. Śmietana komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Okruta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zjawin. Okruta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Welikow zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fordamski heeft problemen om de bal te vangen. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Welikow geeft de bal voor. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynircioğlu begaat een overtreding. Peynircioğlu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Nieznajomy de bal. Szeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznajomy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nieznajomy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 33%, FC Bolemin 67%.
Rzezimieszki - FC Bolemin 2:0