Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23499
BT Gotham Elysium S.
sss Tactiek ooooo
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Sanpakij is nu in balbezit. Khursa onderschept slim de pass. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Sapuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Elysium S. 0:1

4e minuut.
Sarikas geeft de bal voor. Schettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
van Wermeskerken geeft een lange en hoge pass. Lang kopt de bal weg. Renieri rent richting de bal. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu schiet op doel. Knitel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BT Gotham - Elysium S. 1:1

14e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang passt de bal in één keer door. Renieri is nu in balbezit. Renieri draait met de bal, schiet en ... Knitel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Elysium S. 2:1

17e minuut.
Ilie probeert naar een medespeler te passen. Krizsán is nu in balbezit. Maleńczuk speelt de bal door. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri is nu in balbezit. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Fellet met een sublieme pass. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij passt de bal zonder na te denken. Ilie speelt de bal door. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski schiet op doel. Sapuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Mańk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mańk met een sublieme pass. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Elysium S. 3:1

33e minuut.
van Wermeskerken is nu in balbezit. van Wermeskerken passt de bal zonder na te denken. Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Renieri de bal. Sarikas begaat een overtreding. Sarikas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie passt de bal in één keer door. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Magro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mańk is nu in balbezit. Mańk geeft een hoge lob. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap. Knitel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Carvajal kopt de bal weg. van Wermeskerken rent richting de bal. Maleńczuk onderschept slim de pass. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 45%, Elysium S. 55%.
BT Gotham - Elysium S. 3:1

51e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fellet is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niemcewicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemcewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carvajal raakt geblesseerd tijdens het duel. Krizsán met een snel genomen vrije trap. Sierkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Inworp. López komt het veld opgelopen. Dowgiałło komt het veld opgelopen. Dowgiałło met een snelle inworp. López geeft de bal voor. Renieri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ilie passt de bal met de wreef. Sierkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Schettini zijn tegenspeler op de grond. Schettini krijgt een gele kaart. Sierkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Krizsán wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Schettini is nu in balbezit. Sanpakij verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - Elysium S. 3:2

76e minuut.
van Wermeskerken passt de bal met de wreef. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk geeft een hoge lob. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Bardoni komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bardoni stond buitenspel. Rojka komt het veld opgelopen. Poda komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sapuga probeert naar een medespeler te passen. López kopt de bal weg. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 48%, Elysium S. 52%.
BT Gotham - Elysium S. 3:2