Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Elysium S. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17323
Elysium S. HRM Barca
ooooo Tactiek nowap.
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
59.7 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Góes geeft een lange en hoge pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal met de wreef. Kekseler geeft de bal voor. Brene krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk geeft een hoge lob. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - HRM Barca 1:0

18e minuut.
Daar is Ilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie passt de bal zonder na te denken. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - HRM Barca 2:0

27e minuut.
Gcwensa is nu in balbezit. Gcwensa geeft een lange en hoge pass. Rivera met een sublieme pass. Sierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sierkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Rivera de bal. Kekseler rent richting de bal. Kekseler geeft een lange en hoge pass. Brene krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - HRM Barca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 48%, HRM Barca 52%.
Elysium S. - HRM Barca 2:1

46e minuut.
Carlín komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kekseler rent richting de bal. Kekseler passt de bal in één keer door. Baquero rent richting de bal. Baquero draait met de bal, schiet en ... Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elysium S. - HRM Barca 2:2

63e minuut.
Brene kopt de bal weg. Klungelig pakt Baquero de bal. Ocieczek maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ocieczek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ocieczek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Baquero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghişoiu komt het veld opgelopen. Tabalanza komt het veld opgelopen. Burkot komt het veld opgelopen. Toledo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Kekseler passt de bal met de wreef. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - HRM Barca 2:3

81e minuut.
Ingver neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Poda de bal. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carlín kopt de bal weg. Daar is Gcwensa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo rent richting de bal. Toledo draait met de bal, schiet en ... Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wideradzki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carvajal met een snelle inworp. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 60%, HRM Barca 40%.
Elysium S. - HRM Barca 2:3