Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34822
warrriors K.S. Pogoń Łapy
moja 532 Tactiek 123
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 68.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Rosim-Annus probeert naar een medespeler te passen. Ślesiński kopt de bal weg. Daar is Gosk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingermann is nu in balbezit. Ingermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Broon probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Basile is nu in balbezit. Basile haalt uit met een fantastische trap. Rosim-Annus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślesiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguţ met een sublieme pass. Aumees bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumees schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Komosa onderschept slim de pass. Komosa probeert naar een medespeler te passen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria schiet op doel. Szubartowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Depta onderschept slim de pass. Depta passt de bal zonder na te denken. Comodino is nu in balbezit. Comodino geeft de bal voor. Sanabria maakt een snoekduik en kopt de bal. Szubartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - K.S. Pogoń Łapy 0:1

42e minuut.
Daar is Comodino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comodino passt de bal met de wreef. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud draait met de bal, schiet en ... Szubartowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - K.S. Pogoń Łapy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 55%, K.S. Pogoń Łapy 45%.
warrriors - K.S. Pogoń Łapy 0:2

48e minuut.
Daar is Comodino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comodino passt de bal met de wreef. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud draait met de bal, schiet en ... Szubartowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - K.S. Pogoń Łapy 0:3

61e minuut.
Depta passt de bal zonder na te denken. Comodino heeft problemen om de bal te vangen. Comodino passt de bal met de wreef. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Szubartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Komosa is nu in balbezit. Komosa probeert naar een medespeler te passen. Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - K.S. Pogoń Łapy 0:4

77e minuut.
Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa speelt de bal door. Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ingermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingermann geeft een hoge lob. Sanabria kopt de bal weg. Michaud rent richting de bal. Michaud draait met de bal, schiet en ... Szubartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - K.S. Pogoń Łapy 0:5

85e minuut.
Aumees probeert naar een medespeler te passen. Broon is nu in balbezit. Met opzet legt Comodino zijn tegenspeler op de grond. Comodino krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Depta passt de bal met de wreef. Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăguţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 70%, K.S. Pogoń Łapy 30%.
warrriors - K.S. Pogoń Łapy 0:5