Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: PEPSI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 35999
KS Goal LKS SOBPOL
goal Tactiek 520
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 58
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gočál probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Badarică de bal. Kilbane speelt de bal door. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Calle bokst de bal weg.

10e minuut.
Díaz Arce is nu in balbezit. Díaz Arce geeft de bal voor. Kilbane kopt de bal weg. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Gavito de bal. Słoń speelt de bal door. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoń geeft de bal voor. Yemyeşil springt en kopt de bal. Etxániz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Etxániz met een sublieme pass. Słoń kopt de bal weg. Vujačić rent richting de bal. Vujačić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gočál is nu in balbezit. Słoń onderschept slim de pass. Słoń passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Słoń geeft een lange en hoge pass. Milchbubi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ricard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vujačić krijgt zijn hoofd ertegen. Etxániz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vallejos geeft de bal voor. Alban kopt de bal weg. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Kilbane met de inworp. Gočál speelt de bal door. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vujačić is nu in balbezit. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban begaat een overtreding. Yemyeşil raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Słoń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Kilbane passt de bal met de wreef. Badarică is nu in balbezit. Cleviţchi is nu in balbezit. Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Calle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gavito kopt de bal weg. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Vujačić kopt de bal weg. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 49%, LKS SOBPOL 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Goal - LKS SOBPOL 0:0

55e minuut.
Ambrois met een snelle inworp. Badowski geeft een lange en hoge pass. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - LKS SOBPOL 1:0

60e minuut.
Słoń rent richting de bal. Słoń probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - LKS SOBPOL 2:0

67e minuut.
Yemyeşil passt de bal in één keer door. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - LKS SOBPOL 3:0

75e minuut.
Vujačić onderschept slim de pass. Milchbubi onderschept slim de pass. Yemyeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil schiet op doel. Etxániz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - LKS SOBPOL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 51%, LKS SOBPOL 49%.
KS Goal - LKS SOBPOL 4:0