Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Pogoń Łapy F.c Lambada Team
123 Tactiek Wygrana jest już
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Daar is Hrepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrepka probeert naar een medespeler te passen. Molinarie rent richting de bal. Molinarie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 0:1

8e minuut.
Rybka verovert de bal door een tackle van achteren. Rybka met een sublieme pass. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík geeft de bal voor. Hrepka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ingermann geeft een lange en hoge pass. Daar is Spinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 1:1

18e minuut.
Sanabria passt de bal zonder na te denken. Ingermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingermann probeert naar een medespeler te passen. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Duc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Komosa met een sublieme pass. Ingermann rent richting de bal. Ingermann met een sublieme pass. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 2:1

23e minuut.
Ingermann rent richting de bal. Ingermann geeft de bal voor. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kosík is nu in balbezit. Kosík passt de bal in één keer door. Hrepka is nu in balbezit. Hrepka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 2:2

40e minuut.
Uzlak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzlak met een sublieme pass. Michaud speelt de bal door. van Schoonhoven rent richting de bal. van Schoonhoven geeft de bal voor. Duc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Inworp. Park komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Pogoń Łapy 41%, F.c Lambada Team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 2:2

49e minuut.
Komosa speelt de bal door. Ingermann is nu in balbezit. Ingermann geeft een hoge lob. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen. Spinazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Schoonhoven zal de hoekschop nemen. Sanabria maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Inworp. Kosík met een snelle inworp. Mikšík met een sublieme pass. Kosík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosík geeft een hoge lob. Rosim-Annus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 2:3

60e minuut.
Sanabria passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daco de bal. Molinarie rent richting de bal. Molinarie schiet op doel. Rosim-Annus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 2:4

64e minuut.
Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa met een sublieme pass. Michaud heeft problemen om de bal te vangen. Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Spinazzi rent richting de bal. Spinazzi geeft een hoge lob. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 3:4

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luxemburgo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Guéry verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rybka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Luxemburgo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 3:5

76e minuut.
Inworp. Chapon komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Guéry rent richting de bal. Rybka onderschept slim de pass. Rybka met een sublieme pass. Hrepka is nu in balbezit. Hrepka draait met de bal, schiet en ... Rosim-Annus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kosík met een sublieme pass. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka speelt de bal door. Hrepka rent richting de bal. Hrepka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Pogoń Łapy 38%, F.c Lambada Team 62%.
K.S. Pogoń Łapy - F.c Lambada Team 3:5