Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19410
warrriors The Noyes
moja 532 Tactiek The Noyes
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
64.5 gemiddelde waardering 59.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pacułt met een sublieme pass. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński geeft een hoge lob. Aumees rent richting de bal. Aumees draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ślesiński passt de bal in één keer door. Cordbrünning rent richting de bal. Basile verovert de bal door een tackle van achteren. Aumees bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumees haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Vroomen speelt de bal door. Gabrhelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński begaat een overtreding. Śliwiński krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ślesiński heeft problemen om de bal te vangen. Ślesiński passt de bal zonder na te denken. Pacułt probeert naar een medespeler te passen. Basile is nu in balbezit. Basile schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński geeft een lange en hoge pass. Pacułt met een sublieme pass. Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Basile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 43%, The Noyes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
warrriors - The Noyes 0:0

56e minuut.
Gabrhelík controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ives komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Álvarez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Aumees is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Broon zal de hoekschop nemen. Basile krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - The Noyes 1:0

64e minuut.
Pacułt speelt de bal door. Klungelig pakt Broon de bal. Broon met een sublieme pass. Pacułt is nu in balbezit. Pacułt schiet op doel. Sikimić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aumees rent richting de bal. Aumees haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - The Noyes 2:0

68e minuut.
Ftáček passt de bal zonder na te denken. Vroomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vroomen passt de bal met de wreef. Kolk rent richting de bal. Kolk haalt uit met een fantastische trap. Szubartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duda heeft problemen om de bal te vangen. Kolk geeft een lange en hoge pass. Gabrhelík maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - The Noyes 2:1

76e minuut.
Filmer speelt de bal door. Kolk rent richting de bal. Gosk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gosk krijgt een gele kaart. Kolk raakt geblesseerd tijdens het duel. Gabrhelík neemt de penalty, wat een uithaal! Szubartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Valo komt het veld opgelopen. Broon met de inworp. Daar is Pacułt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacułt geeft een hoge lob. Aumees maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ives met een sublieme pass. Vroomen met een sublieme pass. Klungelig pakt Kolk de bal. Kolk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
warrriors - The Noyes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 43%, The Noyes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
warrriors - The Noyes 2:2