Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WHITE STAR* LKS SOBPOL
2 Tactiek 520
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Dulanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puźniak met een snelle inworp. Guillou geeft de bal voor. Bursuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Díaz Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Puźniak passt de bal in één keer door. Urbanik is nu in balbezit. Urbanik haalt uit met een fantastische trap. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Díaz Arce met een sublieme pass. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guillou zijn tegenspeler op de grond. Guillou krijgt een gele kaart. Negoiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díaz Arce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen. Chilovatîi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - LKS SOBPOL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE STAR* 57%, LKS SOBPOL 43%.
WHITE STAR* - LKS SOBPOL 0:1

50e minuut.
Inworp. Poladov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillou geeft een hoge lob. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Urbanik is nu in balbezit. Lato rent richting de bal. Urbanik begaat een overtreding. Urbanik krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bursuc passt de bal in één keer door. Puźniak rent richting de bal. Puźniak geeft een lange en hoge pass. Urbanik rent richting de bal. Urbanik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Draba passt de bal met de wreef. Puźniak rent richting de bal. Puźniak passt de bal met de wreef. Bursuc is nu in balbezit. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WHITE STAR* - LKS SOBPOL 1:1

71e minuut.
Puźniak met een sublieme pass. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov is nu in balbezit. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dulanowski geeft een lange en hoge pass. Badarică kopt de bal weg. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Chilovatîi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - LKS SOBPOL 1:2

78e minuut.
Gočál rent richting de bal. Bursuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc passt de bal zonder na te denken. Urbanik is nu in balbezit. Urbanik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE STAR* 48%, LKS SOBPOL 52%.
WHITE STAR* - LKS SOBPOL 1:2