Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: KS Polarny Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20170
KS Polarny KS Goal
KRIZ 2 Tactiek goal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Ricard speelt de bal door. Słoń speelt de bal door. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel. Najder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - KS Goal 0:1

9e minuut.
Goodfellow passt de bal met de wreef. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz passt de bal zonder na te denken. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. Calle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wnęk passt de bal in één keer door. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Cleviţchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giejsztorewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goodfellow wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Iversen kopt de bal weg. Giejsztorewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallejos. Giejsztorewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Słoń onderschept slim de pass. Słoń met een sublieme pass. Yemyeşil is nu in balbezit. Szekely verovert de bal door een tackle van achteren. Szekely geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz passt de bal zonder na te denken. Wnęk rent richting de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Calle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Iversen met de inworp. Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow passt de bal in één keer door. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk onderschept slim de pass. Wnęk passt de bal in één keer door. Goodfellow is nu in balbezit. Goodfellow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 41%, KS Goal 59%.
KS Polarny - KS Goal 0:1

46e minuut.
Karaali komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yegros rent richting de bal. Yegros geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz kopt de bal weg. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Inworp. Cilibeanu met de inworp. Géczy is nu in balbezit. Géczy geeft een hoge lob. Goodfellow krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Słoń rent richting de bal. Słoń passt de bal met de wreef. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujačić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ambrois geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vujačić kopt de bal weg. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - KS Goal 0:2

54e minuut.
Yegros controleert de bal met de borst. Ambrois speelt de bal door. Szekely is nu in balbezit. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ricard heeft problemen om de bal te vangen. Ricard passt de bal in één keer door. Słoń met een sublieme pass. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Najder bokst de bal weg.

56e minuut.
Karaali geeft de bal voor. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk passt de bal in één keer door. Daar is Giejsztorewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giejsztorewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. Najder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - KS Goal 0:3

62e minuut.
Iversen probeert naar een medespeler te passen. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz geeft een lange en hoge pass. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Calle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujačić probeert de bal aan de voet te houden. Słoń rent richting de bal. Bolluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolluk krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Géczy passt de bal met de wreef. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Giejsztorewicz is nu in balbezit. Vallejos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goodfellow. Goodfellow krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Yemyeşil is nu in balbezit. Bolluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yemyeşil raakt geblesseerd tijdens het duel. Badowski met een snel genomen vrije trap. Yemyeşil krijgt zijn hoofd ertegen. Najder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ambrois is nu in balbezit. Ambrois speelt de bal door. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrois geeft een lange en hoge pass. Yemyeşil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - KS Goal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 54%, KS Goal 46%.
KS Polarny - KS Goal 0:4