Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: drim time Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29894
drim time Festung Breslau FC
Lp3 Tactiek Last
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 65.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Słoka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bagara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagara probeert naar een medespeler te passen. Rengifo rent richting de bal. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Maślanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Rarok speelt de bal door. Daar is Bagara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagara geeft de bal voor. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arrieta neemt de hoekschop. Nawałka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Festung Breslau FC 0:1

25e minuut.
Hanusiak met een snelle inworp. Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski probeert naar een medespeler te passen. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa draait met de bal, schiet en ... Borsheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta geeft de bal voor. Urbańczyk is nu in balbezit. Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski passt de bal zonder na te denken. Bagara rent richting de bal. Bagara geeft een hoge lob. Rengifo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bagara rent richting de bal. Bagara passt de bal met de wreef. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski geeft de bal voor. Nawałka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 55%, Festung Breslau FC 45%.
drim time - Festung Breslau FC 0:1

46e minuut.
Inworp. Arrieta met de inworp. Mańkowski met een sublieme pass. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cacciopini met een sublieme pass. Arrieta met een sublieme pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Festung Breslau FC 0:2

60e minuut.
Inworp. Brejza komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak geeft een lange en hoge pass. Kufa kopt de bal weg. Tejchert is nu in balbezit. Tejchert draait met de bal, schiet en ... Borsheim bokst de bal weg. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Festung Breslau FC 1:2

75e minuut.
Kormoranowski probeert naar een medespeler te passen. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak speelt de bal door. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzelak passt de bal met de wreef. Kufa is nu in balbezit. Kufa draait met de bal, schiet en ... Borsheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
drim time - Festung Breslau FC 2:2

89e minuut.
Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak passt de bal zonder na te denken. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak schiet op doel. Borsheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Festung Breslau FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 49%, Festung Breslau FC 51%.
drim time - Festung Breslau FC 3:2