Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c Lambada Team drim time
off21 Tactiek Lp3
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 65.4
very good Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Stavrakakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorzelak met een snelle inworp. Hanusiak geeft de bal voor. Kufa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Molinarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbańczyk onderschept slim de pass. Urbańczyk probeert naar een medespeler te passen. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak haalt uit met een fantastische trap. Duc bokst de bal weg. Kufa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Spinazzi ... Strafschop! Spinazzi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kufa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kufa neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

16e minuut.
Hagi passt de bal in één keer door. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert passt de bal in één keer door. Kufa is nu in balbezit. Kufa schiet op doel. Duc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hagi geeft een hoge lob. Hanusiak kopt de bal weg. Rybka met een sublieme pass. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kormoranowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Baron de bal. Kufa onderschept slim de pass. Tejchert is nu in balbezit. Tejchert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kormoranowski geeft een lange en hoge pass. Tejchert is nu in balbezit. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa schiet op doel. Duc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Lambada Team - drim time 0:1

22e minuut.
Rybka rent richting de bal. Urbańczyk rent richting de bal. Rybka verovert de bal door een tackle van achteren. Rybka geeft een hoge lob. Hrepka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak passt de bal met de wreef. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa haalt uit met een fantastische trap. Duc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Lambada Team - drim time 0:2

30e minuut.
Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka begaat een overtreding. Hanusiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hanusiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kufa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Lambada Team - drim time 0:3

42e minuut.
Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak geeft de bal voor. Kufa is nu in balbezit. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert schiet op doel. Duc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Lambada Team 62%, drim time 38%.
F.c Lambada Team - drim time 0:3

47e minuut.
Tejchert heeft problemen om de bal te vangen. Tejchert passt de bal in één keer door. Kufa rent richting de bal. Kufa draait met de bal, schiet en ... Duc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Brueren geeft een hoge lob. Baron is nu in balbezit. Tejchert verovert de bal door een tackle van achteren. Tejchert draait met de bal, schiet en ... Duc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Molinarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Urbańczyk geeft de bal voor. Tejchert rent richting de bal. Baron is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Urbańczyk onderschept slim de pass. Urbańczyk geeft een lange en hoge pass. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak geeft een hoge lob. Tejchert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tejchert rent richting de bal. Brueren is nu in balbezit. Brueren passt de bal in één keer door. Kufa is nu in balbezit. Kufa draait met de bal, schiet en ... Duc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Hrepka verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrepka raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasev komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Hagi geeft de bal voor. Gorzelak kopt de bal weg. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak geeft de bal voor. Kufa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c Lambada Team - drim time 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c Lambada Team 60%, drim time 40%.
F.c Lambada Team - drim time 0:4